фирми продукти
представяме
работа
 
Необикновен люлеещ се стол от Stokke

Обикновено след като сме свършили някаква работа, ние имаме нужда от почивка. А след почивката отново трябва да се захванем за работа. А какво ще кажете за мебел, която би могла да бъде полезна и в двата случая – както за работа, така и за почивка? Stokke® Gravity™ balans® е един необикновен модел люлеещ се стол, който предлага именно това – работа върху удобно кресло и почивка сякаш сте разположени комфортно в леглото. Дизайнер на модела е Peter Opsvik, а концепцията за поддържане на баланса е на Hans Mengshoel.

Въпреки че моделът се нарича още Zero-Gravity (тоест нулева гравитация), гравитацията все пак си съществува – дизайнът обаче е създаден така, че да се използва теглото на човека като противотежест за постигането на баланс. По този начин лежащият се чувства така, сякаш се носи във въздуха.

 

При изправено положение подложката за краката спомага за стабилното положение на тялото, така че то да не се плъзга напред. В този случай седящият поставя върху подложката коленете си – позиция на тялото, която способства за по-малкото натоварване на краката при продължително седене. В легнало положение пък краката са разположени на малко по-високо ниво от главата, така че да се осигури идеална позиция за релаксация и възвръщане на силите.Stokke Gravity е с височина 125 см., дължина 146 см. и ширина 67 см. При производството му е използвана обработена дървесина (основно букова), както и тъкани в широка гама цветове – вълна, памук и висококачествена кожа.

www.stokke.com27 октомври 2008 18:14 | cena
От: veselina
samo da vi kaja che stola struva mejdu 1200 i 2300 paunda :))
26 август 2008 14:57 | отговор
От: comfort
По принцип статията не е рекламна, а само информативна - представя интересни модели мебели, създадени по света. Ако се интересувате от конкретен модел можете да влезете в сайта, даден като източник най-долу и да се поинтересувате дали можете да закупите такъв от България.
23 август 2008 11:29 | люлеещ се стол
От: С.Иванов
Добре де, кажете от къде може да се закупи този модел, иначе цялата статия си губи смисъла.
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
необикновен стол, люлеещ се стол, Stokke, дизайн, мебел

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg