фирми продукти
представяме
работа
 
Още 9 креативни кухненски дъски

Съвременният дом трябва да съчетава едновременно стил и функционалност, без едното да пречи на другото. Модерните кухненски аксесоари не правят изключение – те са все по-красиви и все по-практични, за да улеснят работата ни в кухнята. Вижте още няколко иновативни идеи за кухненската дъска за рязане.

Вижте още: 9 нестандартни и функционални кухненски дъски



1. Кухненска дъска с вграден нож


 Още 9 креативни кухненски дъски

Дъската е изработена от пластмаса, с вграден в страничните части нож за нарязване на продуктите. Ножът е изработен от японска стомана. Острието на ножа се съхранява безопасно във вътрешността на кухненската дъска, а дръжката му е отвън, за да може да се вади с едно движение.


2. Кухненска дъска от парче дървесина

 Още 9 креативни кухненски дъски

Създадени от парчета ясенова дървесина, кухненските дъски са еко акцент за всеки кухненски интериор. Те са изработени от изрязани кръгове заедно с кората, което създава ефектен органичен детайл. Ясеновата дървесина е твърда и здрава, чудесна за рязане и кълцане на продукти.


3. Кухненска дъска за рязане и плакнене


 Още 9 креативни кухненски дъски

Кухненската дъска е оформена така, че може да се сгъва, за да образува своеобразна цедка за изплакване на продуктите преди или по време на нарязване. Перфорираната повърхност в единия край на повърхността изцежда водата при изплакване. Многофункционалната дъска спестява пространство в кухнята, тъй като съчетава няколко практически приложения. Ако се сгъне и постави върху своеобразното краче, дъската може да се използва и за сервиране на храна.


4. Сгъваема кухненска дъска


 Още 9 креативни кухненски дъски

Компактната кухненска дъска Охо се сгъва, за да спести пространство в кухненските чекмеджета. Изработена от полипропилен, тя се почиства лесно и е издръжлива на надраскване при нарязване на продуктите. Материалът, от който е изградена дъската, не попива неприятни миризми.


5. Кухненска дъска с формата на щата Тексас


 Още 9 креативни кухненски дъски

Еко продуктът е изработен от бамбук, който се възстановява много бързо и расте с по няколко сантиметра на ден. Бамбукът е лек, здрав и екологичен материал. Дъската е оформена като контурите на американския щат Тексас и е създадена за любителите на нестандартни кухненски аксесоари.


6. Пикник кухненска дъска с формата на топка за ръгби


 Още 9 креативни кухненски дъски

Чудесен аксесоар за неделните пикници, в които се събира цялото семейство, за да играе на топка или фризби. Малката и практична кухненска дъска е оформена като ръгби топка и е от бамбук. Това я прави екологична, лека и устойчива на надраскване при нарязване на продуктите. Вградените бамбукови акценти от светъл материал създават нестандартно излъчване на кухненската дъска. Тя е с дължина 40 сантиметра и се побира във всяка пикник кошница.


7. Бамбукова кухненска дъска с формата на китара

 Още 9 креативни кухненски дъски

Бамбуковата дъска е изрязана във формата на китара и е чудесен подарък за любителите на музиката. Бамбукът е екологичен, бързо възстановяващ се материал, който е лек и устойчив на надраскване.


8. Кухненска дъска пъзел


 Още 9 креативни кухненски дъски

Ефектната дъска за рязане на продукти може да се използва за нарязване и за сервиране на храната. Тя е оформена от няколко части, свързани помежду си в пъзел, които могат да се използват заедно или отделно. Бамбукът е лек и устойчив на надраскване, което създава практичен и екологичен акцент за интериорите.


9. Ъглова кухненска дъска

 Още 9 креативни кухненски дъски

Решение за малките кухни, този аксесоар използва пространството в ъгловите сектори на кухненските шкафове, за да се постави. Кухненската дъска се поставя така, че да можете да я използвате не твърде далеч от работните повърхности в кухнята. Стилно решение за всеки дом, дъската е лека и лесна за употреба.


Източник: oddee.com







Няма коментари


ключови думи
кухненски дъски, креативен дизайн, модерни аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg