фирми продукти
представяме
работа
 
Фалшив прозорец за повече светлина в дома

прозорецТози продукт се нарича "Bright Blind" - име, което може да бъде преведено като "светещ сенник".
Той представлява обикновена щора, монтирана върху стената, зад която обаче е вградено осветление.

Продуктът е идеално решение за всички онези помещения, до които светлината няма достъп – стаи без прозорци, мазета или пък дълги коридори. С помощта на Bright Blind може да се създаде усещането за процеждаща се светлина, идваща от всъщност несъществуващ прозорец.

Изкуствената слънчева светлина зад щорите е създадена с помощта на луминесцентно осветление – и по-точно чрез специална светеща луминесцентна плоскост. Резултатът е един наистина реалистичен на външен вид фалшив "прозорец", чиято светлина може да бъде контролирана с помощта на щорите – също, както при истинските прозорци.

Автори на идеята са дизайнерите Makoto Hirahara и Hisakazu Nabeshima от японското студио Mongoose. Засега обаче Bright Blind е само концепция и съществува единствено като прототип, но всички прогнози показват потенциал за силен интерес към тази толкова нестандартна и функционална идея.

прозорец

https://pipeline.gnr8.bizНяма коментари


ключови думи
прозорец, фалшива светлина, светещ сенник, щори, Bright Blind

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg