фирми продукти
представяме
работа
 
Електрическа крушка "Сиамски близнаци"

Ако Ви е писнало от стандартните електрически крушки, това е нещо, което наистина ще Ви хареса – Lamp/Lamp. Автор на идеята е японската компания "100%" и по конкретно - дизайнерът Hironao Tsuboi. Крушката има две фасонки - една истинска и една фалшива, която е само за украса и не може да бъде използвана. Нестандартното при дизайна й е това, че истинската фасонка е разположена в горната й част, а фалшивата – на стандартното място. Това създава една наистина нестандартна оптическа илюзия, сякаш крушката свети без да е включена е електрозахранването.

Всяка крушка Lamp/Lamp се изработва не от машина, а ръчно, от специалисти в областта на изработката на стъклени изделия. Материалът на крушката е стандартното стъкло. Теглото й е 55 грама.

Засега, поради мерките за безопасност, моделът се предлага единствено с мощност 30W. Животът на една такава крушка е около 1500 часа – около 1.5 пъти повече от този на стандартната. Lamp/Lamp може да се използва на всички места, на които се използват обикновените електрически крушки.www.100per.com


12 декември 2009 00:15 | kom
От: mishkata
Yee ideqta mi haresva , dobre e izmisleno , qk dizain ima krushkata
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
електрическа крушка, сиамски близнаци, дизайн, lamp/lamp, украса

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg