фирми продукти
представяме
работа
 
Коледна украса на масата

Обикновено всяко семейство има традиционен начин, по който украсява масата за Коледа. Предлагаме Ви няколко идеи, с които да обогатите своя собствен и уникален стил при подредбата за празника.

На първо място трябва да определите цветовата гама, която ще използвате – обикновено това са класическите цветове на Коледата, наложени с времето – червено, бяло, зелено, златисто и сребристо.
Ако искате да създадете едно наистина "зимно" настроение, заложете на бялото, синьото и светлите тонове на лилавото. Заедно с декоративните свещи можете да сложите фигурки с формата на снежинки или пък снежни човечета, както и снежнобели гирлянди.

Коледният венец от гирлянди и свежи елхови клонки поставен в центъра на масата може да служи за основен елемент, на базата на който да изградите останалата част от украсата. Ако искате да доукрасите венеца, можете да използвате червени ленти или панделки, шишарки, орехи или хартиени коледни фигурки.
След като поставите венеца на масата, поставете в центъра му една голяма декоративна свещ или пък няколко малки свещи в червено, златисто или сребристо. Ако решите да запалите свещите, преди това се уверете, че няма опасност пламъка или част от разтопения восък да достигне до запалима повърхност. Не оставяйте запалените свещи без надзор, за да не рискувате да помрачите празника си с неприятен инцидент.

За украса на масата може да добавите и високи стъклени чаши със столче, в които да сложите разноцветни мъниста или стъклени топчета, дребни плодове, орехи, лешници или други малки предмети по Ваш избор. Около стълбчето на всяка чаша можете да завържете по една дълга червена панделка. Панделките и лентите могат да бъдат част и от цялостната украса, като ги разположите около другите елементи. Украсата може да бъде продължена тематично и извън границите на масата – например върху стената или върху столовете до нея. Закачете коледни декоративни звънчета върху червена панделка и украсете с тях облегалките на столовете, полилеите и стените.


22 ноември 2012 15:21 | opis
От: ina
mnogo sa interesni i az obi4am da se zanimavam s takiva ne6a
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
Коледа, украса, украсяване на масата, зимно настроение, елхови клонки, венец, идеи

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg