фирми продукти
представяме
работа
 
Ефектни купички с формата на листа

Ако формата на дъбовите листа винаги Ви е вдъхновявала, този проект ще Ви хареса. С негова помощ можете да създадете купички с декоративен характер с разнообразие от размери, цветове и мотиви. Освен за акцент, можете да използвате купичките като поставки за дребни предмети и детайли.

 Ефектни купички с формата на листа

За проектите най-подходяща материя е туидът. Колкото по-плътна е материята, толкова по-добре ще държи формата на купичките. Аксесоарите могат да варират като размери, като показаните на изображението са с диаметър между 12 и 35 сантиметра. За да изберете размерите на своите купи, свалете схемата и я оразмерете по Ваше желание. Петната по детайлите, които могат да се появят впоследствие, се почистват с парцалче, напоено в препарат и се избърсват. Използвайте купите за съхранение на леки предмети, по възможност само за акцент в интериорите.


Какво ще Ви е необходимо: принтер, ножици или макетен нож, картон, вълнен туид, шевна машина, самозалепваща се тъкан за апликации, ютия, филц, конци в координиращи на тъканите тонове

 Ефектни купички с формата на листа


Как да ги направите:


1. Свалете и оразмерете листото. Принтирайте го върху парче картон. Изрежете по контурите с ножици или макетен нож, за да създадете картонен шаблон.

2. Срежете три правоъгълника с размерите на листото – един от туида, един от самозалепващата се материя и един от филца – поставете ги на пластове по този ред. Отстранете защитния слой на материята за апликации и използвайте ютия, за да я залепите към туида и към филца. Изрежете по контурите, като използвате шаблона от картон.

 Ефектни купички с формата на листа

3. С шевната машина пришийте детайлите върху листата с дебела линия, за да образувате релефни ръбове. Не припокривайте детайлите, а ги изравнете и пришийте със зигзаг шев. Всяка купичка има по 5 такива сектора за обработка. Изрежете конците.


Източник: marthastewart.comНяма коментари


ключови думи
ефектни купички, декорация, аксесоари, креативен проект

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg