фирми продукти
представяме
работа
 
Светодиодна лампа - гъба

За всеки вече е ясно, че бъдещето принадлежи на т.нар. LED технология, основаваща се на употребата на светодиоди. Напоследък технологията навлиза изключително бързо в бита чрез новосъздадените модели осветление. Поредният пример за това е тази изключително красива LED лампа във формата на манатарка, предназначена за пода.
Дизайнер на осветителното тяло е австралиецът Simon Duff. Лампата е изцяло в черно, с изключение на осветителната повърхност. Източникът на светлина се намира под „шапката” на гъбата, където са разположени светодиодите. Те са разположени по такъв начин, че да имитират пластинките в меката структура под капачето на истинските гъби. Благодарение на светодиодите, които консумират доста по-малко електроенергия от стандартните светлини, лампата освен красива е и икономична. Красивият и изчистен дизайн на лампата я прави подходяща за всякакъв вид жилища и помещения. Поставена на пода, тя добавя щипка магия и уют към всеки интериор. Освен това, лампата може да бъде използвана и извън дома – на терасата или в градината. Нейният дизайн позволява да бъдат смесвани различни цветове, както и да се променя интензитета на светлината, така че да могат да се създадат различни видове осветление и атмосфера. Лампата – гъба може да бъде използвана както поединично, така и в група по няколко, създавайки специфично усещане за разходка в гората, сред диворастящи гъби.

www.simonduff.com


Няма коментари


ключови думи
лампа, гъба, светодиодна лампа, модерен дизайн, практичност, LED технология

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg