фирми продукти
представяме
работа
 
Няколко лесни идеи за коледна украса част II

10. Внесете коледно настроение и в банята си. Сложете няколко сапунчета и хавлиени кърпи в зелено и червено, а вместо стандартния душ-гел или пяна за вана, използвайте такива с мирис на канела.

11. Закупете различни по вид, не много скъпи и бели на цвят аксесоари за различните стаи. След това облепете или нарисувайте върху тях различни коледни мотиви и ги поставете на различни места из помещенията, така че да създават празнично настроение у всеки, който ги види.

12. Обвийте с разноцветен станиол няколко ореха или боядисайте черупките им със специална безвредна боя в златисто и сребристо. След това ги подредете в купа, украсена със свежи елхови клончета и гирлянди.

13. Направете си коледна кувертюра за леглото като използвате материи в бяло, червено и зелено, а върху тях пришиете парчета плат с коледни мотиви – ръкавички, Дядо Коледа, снежинки, елхички и прочее.

14. Поставете коледна картинка на десктопа на компютъра си.

15. Нарежете на парченца разноцветни листове хартия, а след това използвайте парченцата, за да облепите с тях малка декоративна кошничка. После поставете в нея няколко незапалени ароматизирани чаени свещи, оцветени в бяло, червено и зелено.

16. Украсете помещението с няколко големи курабийки в различни празнични мотиви. След като замесите тестото, оформете няколко формички с по-големи размери. След като курабийките се изпекат можете да ги украсите допълнително и да ги закачите на различни места в дома си.

17. Облепете външната част на саксиите на цветята в дома си с разноцветна хартия или станиол/ фолио. За тази цел дори не е необходимо да вадите или местите цветята в саксиите.

18. Завържете червени панделки около дръжките на вратите в дома си. За панделките можете да закачите коледно звънче или фигурка. Това е една от най-лесните начини за украса на дома за празника.

19. Боядисайте няколко плода (най-добре ябълки или круши) в безвредна боя в бял цвят. След това оваляйте боядисания плод в златисти блещулки или малки конфети. Накрая оставете плодовете да изсъхнат на въздух и ги подредете в украсена с елхови клонки и орехи. Вместо плодове, можете да използвате папиемаше с формата на плод. (След като празникът мине изхвърлете боядисаните плодове, без да ги ядете или да ги запазвате за следващата година).

20. Украсете прозорците с различни празнични фигурки, изрязани от хартия или картон, закачени върху червена панделка. Закрепете панделката върху стъклото с помощта на тиксо. Можете да използвате и готови пластмасови фигурки от магазина


Няма коментари


ключови думи
Коледа, коледно настроение, украса, идеи, украса на дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg