фирми продукти
представяме
работа
 
Няколко лесни идеи за коледна украса част I

В повечето семейства Коледата се асоциира с украсената елха във всекидневната. Без подходяща украса обаче, дори най-красивото коледно дръвче няма да успее да създаде онази специфична атмосфера, която ни напомня за вълшебните Коледи в детството. Затова Ви предлагаме няколко основни идеи за коледна украса, с чиято помощ ще си спомняте още дълго за тазгодишната Коледа.

1. Подредете на видно място няколко плюшени мечета, облечени в коледни дрешки. Можете дори да опаковате няколко малки празни кутии в празнична хартия и да ги поставите в скута на мечетата.

2. Направете панделки от ленти с коледен мотив и ги прикрепете към завесите си с помощта на безопасни игли.

3. Върнете се към детството като отрежете няколко снежинки от хартия и ги залепите с тиксо върху прозорците.

4. Украсете растенията в дома си (тези, чиято големина и издръжливост позволяват това) като закачите малки коледни орнаменти върху тях.


5. Завържете червена панделка около висока чаша и поставете в нея захарни пръчици. След това поставете чашата на видно място.

6. Увийте коледни лампички около парапет или колона в дома си и ги закрепете с тиксо, като периодично проверявате състоянието на тиксото. Внимателно закрепете кабелите така, че да няма риск някой да се спъне в тях.


7. Увийте в празнична хартия различни по големина празни кутии и ги украсете с панделки. Поставете кутиите на различни места – върху масата, шкафовете и на купчина до елхата.


8. Покрийте масата с бяла хартия и поставете върху нея няколко зелени елхови клонки така, че да покрият плота. Поставете няколко високи празнични свещи в стъклени свещници и ги запалете. Не забравяйте преди това да се уверите, че няма опасност от възникване на пожар (например заради клонка, поставена близо до пламъка). Не оставяйте свещите запалени без надзор.


9. Опънете по цялата дължина на стената празнична лента, като я закрепите на няколко места с кабарчета. След това закрепете върху нея с кабари или безопасни игли различни украси – коледни картички, панделки или пък хартиени фигурки.www.allthingschristmas.com

Следва...Няма коментари


ключови думи
Коледа, коледна украса, украсете дома си, идеи, подаръци, украсяване, растения, орнаменти, празнична хартия

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg