фирми продукти
представяме
работа
 
Хамак в дневната

Следвайки съвременните тенденции за съчетаване на различните видове функционалности при мебелите, английската дизайнерка Трейси Хертидж е съчетала една типично градинска мебел, каквато е хамакът, с една модерна технология, каквато са мебелите за сядане с пълнеж от специални маниста. Оттук идеята изкристализира и в наименованието на мебела – Le Beanock (от англ. hammock – хамак и bean – мънисто).

Оригиналната мебел съчетава в себе си красив външен вид, функционалност и много забавление. Красотата на Le Beanock се крие в това, че той е просто устроен, модерен и същевременно изключително удобен. Той е едно съвременно решение за мебел за сядане или почивка, съчетаващо несравнимия комфорт на дизайна от 60-те и удобството на технологията с пълнеж от мъниста, чрез която формата на мебела се адаптира спрямо формата на тялото. Като прибавим към това и факта, че хамакът -канапе е закачен за тавана, получаваме нещо наистина оригинално като идея.

Le Beanock може да бъде закачен на всяка една височина и под всякакъв ъгъл. Моделът се предлага в два основни цвята – неутрален и черен, в две различни големини – 2 м. х 1.75 м. и 1 м. х 1.75 м. Веригите, на които е закачен мебелът, са направени от висококачествен метал, чиято сила и издръжливост са тествани многократно. Четирите края на Le Beanock са подсилено допълнително със специален синтетичен брезент. По-големият модел на мебела може да издържи до 200 килограма, а по-малкият – до 100 килограма.www.lebeanock.com


Няма коментари


ключови думи
хамак, мебели, функционалност, Le Beanock, комфорт

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg