фирми продукти
представяме
работа
 
Геометрични детайли за антрето

Вижте един лесен начин да освежите антрето в дома си, като използвате само боя в няколко цвята, четка и бояджийско тиксо. Съчетанието от контрастни оттенъци създава ефектен акцент върху белите стени, а несиметричните детайли разчупват дизайна. Мащабът на детайлите могат да варират – те могат да са разпределени по цялата височина на стената или да са оформени само в горната част, могат да са върху всички стени или само върху една от тях.

Геометрични детайли за антрето

Ето началната позиция на интериора преди да се добавят цветните детайли. А ето и дизайнът, използван като вдъхновение.

Геометрични детайли за антрето

А ето и дизайнът на антрето с цветни детайли, като за тях са използвани два контрастни тона – червено и сиво. Вие можете да използвате всякакви оттенъци – по-наситени или неутрални, контрастиращи или координиращи се, да ги въведете като акцент или да ги съобразите с вече съществуващата палитра.

Геометрични детайли за антрето

За проекта са Ви необходими само боя в няколко тона, четка за боядисване и бояджийско тиксо. Предварително очертайте на лист как си представяте дизайна, с какви мащаби и на кои стени. Работете стена по стена, а за по-мащабните детайли можете да обособите целият дизайн, за да създадете усещане за цялостен акцент. Най-ефектно и същевременно ненатрапващо се е да оформите цветните ивици в горната част на стените – над рамките на прозорците и вратите, и между тях, като увеличите размерите в по-широките сектори.

Геометрични детайли за антрето

Обособете с бояджийско тиксо ивиците, като оформите ъглите с линия или права дъска. Облепвайте секторите по цвят – първо създайте сектора в червено. Обособете детайлите, така че между ивиците тиксо да нанесете цветовете. С четка за боя нанесете червения цвят и оставете да изсъхне. Ако искате да създадете ефектен детайл, боядисайте целия сектор около прозорците в червено, което да се превърне във фокусна точка на интериорите.

Геометрични детайли за антрето

Обособете секторите за сивото или друг избран от Вас оттенък. Между облепените с тиксо сектори нанесете сивата боя и оставете да изсъхне. Ако не сте оформили дизайна върху всички стени, продължете със следващия сектор.

Геометрични детайли за антрето

Ако искате по-ярък дизайн, можете да съчетаете повече от два цвята, като ги оформите симетрично върху цялата височина на стената. Ако не сте сигурни в това, което искате като ефект, правете дизайна постепенно, на етапи, докато сте доволни с интериора на антрето.

Геометрични детайли за антрето


Източник: goldentouchhome.blogspot.comНяма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериор, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg