фирми продукти
представяме
работа
 
"Живи" цветя в тапетите

Ето една идея за всички, които искат пролетта да продължава през цялата година. Цветята върху този тапет "разцъфтяват" всеки път, когато включите отоплително тяло в близост до тях – също както истинските цветя разцъфват под лъчите на пролетното слънце. "Горещ" дизайн, която внася щипка магия и малко цветна свежест в забързаното ежедневие.

Невероятната идея за този чувствителен към топлината тапет е на китайския дизайнер Shi Yuan. Тя е част от един по-голям проект, наречен "Design with life" – дизайн, вдъхновен от живота и непрекъснатата промяна на средата около нас. Според създателя на идеята, той внася едно ново определение на декорацията, вдъхвайки й живот. Основният замисъл на проекта е да се опознае по-добре чувствителността на околната среда и как тя влияе върху хората.

"Живият" дизайн включва и още един проект – стенен календар, чието мастило избледнява с настъпването на нощта и тъмнината и се появява отново на сутринта.


www.shiyuan.co.uk


24 октомври 2008 21:25 | ха ха
От: минаващ
ха ха, ...какво ще намериш в Бг, бре, моме наивно. тука стоките са за социално слаби или са морално остарели от преди 10 години...
24 октомври 2008 16:09 | Наистина...
От: Име
Наистина са много интересни. Не съм ги срещала в България. Пробвай в сайта, който е даден (www.shiyuan.co.uk) да намериш повече информация.
24 октомври 2008 15:57 | iskam i az
От: magdalena
unikalno. kade moje da se nameri tova v bg. mnogo bih iskala da imam takiva tapeti vkushti
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
тапети, дизайн, живи цветя, декорация, календар

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg