фирми продукти
представяме
работа
 
Мигновено превъплъщение

Идеята на тази мебел не е нещо революционно, но за сметка на това е изключително полезна и практична. На пръв поглед това е поредното канапе, което може се превърне в легло. После обаче се оказва, че резултатът е стандартен, но технологията за неговото постигане се различава от тази на останалите подобни мебели. Разликата е в това, че тук нищо не се разтяга, вади или добавя. Тук леглото се подрежда като... пъзел. Облегалката на канапето се отделя от основата, като така полученият "панел" пасва идеално на формата на табуретката, като я допълва до получаването на правоъгълник.

Така разполагаме едновременно с 3 различни мебела – канапе, продълговата табуретка и удобно легло. Тази конфигурация е особено подходяща за помещения, в които пространството е ограничено, но би паснала идеално и в просторни помещения, тъй като е едновременно стилен и функционален.

Мебелът е изграден от хромирана рамка с плътна микрофибърна тъкан върху декоративните възглавнички и седалката. Размерите на канапето са 198 х 78 х 67 см. (съответно дължина/ широчина/ височина), като височината на седалката е 37 см. Размерите на табуретката са 117 х 51 х 38 см.


www.inmod.com


Няма коментари


ключови думи
мебели, практичност, превъплъщение, канапе, табуретка, легло

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg