фирми продукти
представяме
работа
 
Удобство, практичност и елегантност в едно решение

Ако разполагате с ограничено пространство в дома си, най-добрият вариант да го използвате рационално е с помощта на мултифункционалните мебели. Решение в тази насока предлага италианската компания CASAMANIA. Трансформиращият се модел Lea е елегантен фотьойл през деня и удобно легло през нощта. И най-важното – трансформацията отнема много по-малко време и усилия, в сравнение с повечето разгъваеми канапета например.

Друг вариант на мебел тип 2 в 1 отново представлява фотьойл с възможност за трансформация в легло. Моделът предлага изключително удобство и практичност, лесна употреба и възможност да спестите свободно пространство.
Различен механизъм, но отново същият замисъл се крие в третия модел - мултифункционалната табуретка Puffo, която с няколко движения се превръща в удобно легло. Матракът на леглото е пружинен, а основата – метална. Размерите на мебела като табуретка са 90/ 89 с височина 42 сантиметра, а като легло – 197/ 79 и височина 37 сантиметра.

https://www.casamania.it


Няма коментари


ключови думи
мултифункционалните мебели, разгъваеми канапета, фотьойл, легло, практичност, идеи, съвети

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg