фирми продукти
представяме
работа
 
Да лежиш върху постеля от... кълба

Вярването, че позицията на тялото е огледало към душевното състояние на човека е подтикнало авторите на тази необикновена мебел да създадат невиждан досега модел. Той може да променя формата си спрямо настроението на своя собственик и по тази причина събира наедно всички възможни позиции на тялото. Всъщност структурата на модела е вдъхновена от структурата на молекулата - основата на всички предмети във Вселената.

Така наречената система Feel seating представлява съвкупност от 120 меки кълба, направени от полиуретан с еластично найлоново покритие, а свръзките между тях са изградени от пластмаса. Размерите на модела са 160/ 130 см. или 220/ 180 см., като размерът на всяко кълбо е съответно 14 см. или 20 см. Той се предлага в три цвята: син, зелен и червен.


www.animicausa.com/animi.html


Няма коментари


ключови думи
необикновена мебел, постеля от кълба, цветове, кълба, мебел, система Feel seating

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg