фирми продукти
представяме
работа
 
Разтопен стол

Този уникален стол е създаден от дизайнера Том Прайс. Технологията на създаване включва увиване на полипропиленово въже около топка и загряване на част от повърхността със специален уред. Целта е да се постигне вдлъбнатина, подходяща за сядане. При разтапянето се получава рязък контраст между външния вид нагрятата и след това охладена повърхност и останалата част от кълбото. Към така получената мебел не са добавени допълнителни материали.


Тук можете да видите няколко етапа от създаването на странния стол:


Този модел обаче далеч не е единственият по рода си – дизайнерът е създала още няколко подобни мебела, обединени под името Meltdown Chair (Разтопен стол). Всеки от тях е направен от различен материал, но с помощта на една и съща технология.


Ето този модел е създаден от прозрачен PVC маркуч:


А този – от купчина обикновени водопроводни тръби:


Няма коментари


ключови думи
стол, разтопен стол, уникален стол, технология, разтапяне, кълбо, мебел, материали

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg