фирми продукти
представяме
работа
 
Уникална разтегателна маса

На пръв поглед тази маса е съвсем обикновена. Това се променя обаче само с едно завъртане.
Тази удивителна по дизайн и възможности дървена маса увеличава двойно размерите си само с няколко завъртания на плота, оставайки все така идеално кръгла. И което е по-важно - при нормални размери допълнителните "крила" на масата остават скрити вътре в нея, без да заемат излишно място.

Така около масата могат да седнат 6 или 12 човека, в зависимост от конфигурацията. Това е точно един от онези продукти, на които бихме дали 10 по десетобалната система за практичност и красив външен вид.

Тази удивителна маса е създадена и патентована от компанията Fletcher. Тя е резултат от дългогодишна работа и усъвършенстване на технологията. Резултатът е налице - при разгъване отделните елементи на масата пасват идеално един към друг, без да създават грозни жлебове или видими граници. За сигурността на системата отговаря прецизният работен механизъм, чрез който се стабилизират двете конфигурации - при отворено и при затворено положение.

 И сякаш, за да докажат, че са наистина добри в дизайна на функционални мебели, компанията е разработила още 2 вида разгъваща се маса:

 

 

 

 

 

www.dbfletcher.com19 декември 2013 15:29 | unikalna raztegatelna masa
От: megi
mnogo e prakt4ina,osobeno za po malki pomesteniq
20 октомври 2011 14:02 | nqma
От: nqma
Maistorsko izpulnenie!
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
разтегателна маса, дизайн, плот, дървена маса, функционални мебели

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg