фирми продукти
представяме
работа
 
9 интериора в слънчеви нюанси

Заедно с появата на първите пролетни лъчи на слънцето, оцветете интериорите си в слънчеви нюанси, за да създадете настроение чрез свежите палитри. Вижте няколко идеи за вдъхновение.


1. Мек маслен нюанс

9 интериора в слънчеви нюанси

Тази пастелна палитра включва приятни за окото, ненатрапчиви жълти нюанси, съчетани с меки тонове на светлосиньото. Тази комбинация е едновременно деликатна и много красива, особено когато интериорите са облени от естествена светлина. Провинциалният дизайн на всекидневната включва не само подходяща палитра, но и непретенциозно обзавеждане. По същия начин е направен и изборът на материи и аксесоари.


2. Златисто жълто

9 интериора в слънчеви нюанси

Богат и наситен, златистият нюанс на стените е чудесен фон за обзавеждането в интериора на тази всекидневна. Палитрата е допълнена от неутрални нюанси на бялото и кремавото, които подсилват чара на основния цвят. Добавени са и няколко огледални повърхности, които отразяват естествената светлина и я разпръскват из помещението, като по този начин подчертава красотата на матовите стени.


3. Кремави оттенъци

9 интериора в слънчеви нюанси

Тази изящно обзаведена трапезария е решена в меки тонове на бежовото и маслено жълтото, като към тази палитра са добавени детайли в по-ярки нюанси – червено и розово. Жълтите тонове са избрани за стените, като тяхната красота е подчертана от искрящо белите детайли – фризовете и прозоречните рамки. Кремавите оттенъци са чудесен фон за обзавеждането в интериора.


4. Ванилово жълто

9 интериора в слънчеви нюанси

Отново печеливша комбинация – ванилово и светлосиньо, които сякаш са създадени един за друг. Палитрата е допълнена от ненатрапчиво бяло и много светло бежово. Стените са облени в жълто, а детайлите са в синьо, за да се създаде приятен акцент, базиращ се на деликатния контраст между основните цветове в палитрата.


5. Слънчеви тонове

9 интериора в слънчеви нюанси

Тази баня е почти изцяло решена в наситени жълти тонове, чиято красота е подчертана от слънчевата светлина от прозореца. Основните нюанси обливат стените, шкафовете, ваната, дори щорите върху прозореца, а за контраст е добавено антрацитено черно върху част от детайлите.


6. Топъл жълт оттенък


9 интериора в слънчеви нюанси

Тази всекидневна е решена в няколко тона на жълтото, допълнени от детайли в два ярки нюанса – розово и синьо. За да се балансира палитрата на интериора, към нея са включени неутрални оттенъци – бяло, бежово и кафяво. Та този почти неутрален фон ярките детайли изпъкват много интересно, без обаче да създават усещане за кич.


7. Свежо лимоново жълто

9 интериора в слънчеви нюанси

Тройните прозорци в трапезарията осигуряват изобилно количество естествена светлина в помещението, която подчертава красотата на избраните цветове. Палитрата включва свеж лимонов нюанс за стените, допълнен от координиращ цитрусово зелен цвят. Комбинацията е допълнена от меки сини тонове, бежово, бяло и шоколадово кафяво. Като закачка към цветовете в палитрата е добавена висока стъклена ваза, пълна с вода и няколко цитрусови резенчета.


8. Пастелни нюанси

9 интериора в слънчеви нюанси

Високата интензивност на избрания цвят не създава преситеност в интериора, тъй като неговата мека природа балансира наситеността му. Това позволява цветът да бъде използван изобилно върху стените и кухненските шкафове, за да се създаде усещане за непрекъснатост. Палитрата е допълнена от близките на жълтото нюанси на бежовото и зеленото, които обединяват дизайна в едно цяло.


9. Захаросано жълто

9 интериора в слънчеви нюанси

Спалнята е перфектното място за използването на този захаросан нюанс на жълтото, тъй като той успокоява сетивата. Цветът е избран за стените, но вместо да бъде използван самостоятелно, той е внедрен в тапет с дребни и ненатрапчиви щампи. Това разчупва монотонността на дизайна и кара избрания нюанс да изпъква още по-приятно в интериора, а освен това омекотява много ъгли в стаята. Цветът е допълнен със светлосиво, бежово и бяло.



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериор, слънчеви нюанси

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg