фирми продукти
представяме
работа
 
Кратки фън шуй съвети - Част 1

Нещата, които са повредени, счупени или не се използват една-две години е най-добре да се изхвърлят. Изчиствайки дома си от ненужните вещи, освобождаваме място на новото в живота. Във ФЪН ШУЙ домът се дели на сектори и всеки сектор е свързан с определена сфера от живота. Безпорядъкът или претрупването на мебели и вещи, в който и да е сектор, води до застой на енергиите и се отразява зле в съответната сфера от нашия живот. Може да се започнете с един шкаф, с една стая. Важното да не се предаваме! Ако направим чистката с удоволствие, когато искаме, а не по задължение, тя може да ни достави истинско удоволствие (все пак най-подходящо е при намаляваща луна). И наблюдавайте след това какво ново и хубаво ще се случи.

Не гответе в лошо настроение. Храната попива околната енергия, а ние, приемайки храната, получаваме заедно с калориите и витамини и съответната енергия. По същата причина не се препоръчва гледане на телевизия по време на ядене, особено на филми с агресия или предаване с лоши новини и емоции. Например храната, която е благословена с молитва е много по-хранителна и пречистена. А това е стара традиция в много религии. Можем да го правим и ние. Молитвата "Отче наш" е напълно подходяща.

Във фън шуй печката е един от символите на богатството. Затова трябва винаги да е чиста и котлоните да са в изправност. Добре е да се използват всички котлони на печката, за да идва богатството от няколко места. Огледало зад котлоните не ви съветвам да слагате (както пише в някои книжки по фън шуй), защото елементът вода (в случая огледалото) е в конфликт с елемента огън (в случая печката).

Не е желателно да се държат на видно място снимки на починали роднини. Освен това махнете от портфейла си собствени снимки и снимки на деца и близки. Снимките са носител на информация за човека, а парите са с ниска вибрация и негативно излъчване, натрупано от хората, които ги използват.

излъчване на трегер

Не сядайте и не спете под трегери в дома или където и да се намирате освен, ако тяхното въздействие не е неутрализирано с помощта на специалист. Не стойте дълго срещу остри ръбове и ъгли. Тези форми излъчват остронасочена енергия, наречена ша, която уврежда аурата на човека. На тази схема е показано излъчването на трегер и как действа на аурата на преминаващ човек. Изследването е на руски радиестезисти.

Цветята, традиционни за българския дом са: здравец, мушкато, индрише. Те имат силна и хубава енергия, която пречиства, оздравява и предпазва. Хубаво е да имаме в къщи няколко от тях. Друг вариант е използването на етерични масла.

Автор: Фън шуй експерт Елза ПанайотоваНяма коментари


ключови думи
енергийно поле, енергия, фън шуй, естествени, изкуствени, предмети, материали

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg