фирми продукти
представяме
работа
 
Красиви интериори с нестандартни акценти

Вижте как дизайнерката Кейти Браун, която води собствено шоу за интериор и дизайн, е оформила собствения си дом в Бруклин, Ню Йорк, където живее с мъжа си и двете си дъщери.

Красиви интериори с нестандартни акценти

Когато семейството купува четириетажната къща, тя е разделена на четири апартамента. Новите собственици събарят няколко стени, а дизайнерката прави всичко възможно да създаде един удобен дом за своето семейство и да остави своя личен отпечатък в интериорите. Заради качествата на Кейти Браун реновацията на жилището е завършена за 4 месеца.


* Обзавеждането на всекидневната е с огромни мащаби като самата стая и се отличава с удобството си. Тук могат да се видят спретнати канапета, огромна кръгла табуретка, няколко семпли фотьойла. Помещението е разделено на няколко сектора, обособени от ориенталски килими. Рамката на камината е оригинален детайл към сградата - макар вече да не се използва по предназначение, тя създава уют. Интериорът е допълнен от деликатни завеси в кремаво, достигащи до пода.

Красиви интериори с нестандартни акценти


* Основният етаж е разделен на три части – едната е огромната всекидневна, другата е музикалната стая и третата е трапезарията.

Красиви интериори с нестандартни акценти


* Музикалната стая е приветлив кът с ментово зелени стени и поетичен чар. Тя се намира на основния етаж, наред с всекидневната и трапезарията.

Красиви интериори с нестандартни акценти


* Върху стените в помещението са изрисувани животински мотиви, които създават интересни, но ненатрапчиви акценти в интериора.

Красиви интериори с нестандартни акценти


* Антрето е акцентирано с огромни щампи с ананаси на ванилово жълт фон. На горния етаж дизайнерката е оформила детските стаи за своите две дъщери, а на третия етаж се намира основната спалня.

Красиви интериори с нестандартни акценти


* Към трапезарията дизайнерката оформя допълнителна малка кухня, тъй като основното помещение се намира на долния етаж и сервирането на ястията изисква твърде много движение из къщата. Помещението е обзаведено с мебели в рустикален стил, с вградени шкафове и френска врата. Цветовете са меки и ненатрапчиви – бежово, бяло и керемидено червено. Таванът е декориран с релефни детайли, а стените са облицовани с декоративни тухли.

Красиви интериори с нестандартни акцентиИзточник: traditionalhome.comНяма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериор, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg