фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за дома: Бързо освежаване около къщата

Първото нещо, което виждаме в една къща са нейният външен вид и пространственото оформление, затова поставете се на мястото на случаен посетител и погледнете отстрани дома си - какви са неговите преимущества и недостатъци, какво може да се запази и какво да се промени? Следващите идеи могат да помогнат да освежите визията на дома си.

1. Първото, което трябва да направите е да направите няколко снимки на къщата и то по възможност от всички възможни страни. Погледът от страни ще Ви даде възможност да се дистанцирате от дома си и да го погледнете с по-голяма критичност. След като сте приключили с фотографската си изява, размножете снимките, така че да може да рисувате върху тях - добавете декоративна ограда, оформете алеи и цветни лехи - нещо като евтин софтуеър, който ще Ви спести много нерви, средства и време.


2. В случай, че притежавате качества като сръчност и ентусиазъм, сами може да изработите ниски декоративни огради за цветните лехи или пък ефектна пергола за входното пространство на двора. Големите вериги магазини обикновено имат секция за градинарство, където ще намерите всички необходими материали и инструменти. Крайният резултат ще е повече от задоволителен.


3. Вместо бетон, използвайте чакъл или речни камъчета за покриване на алеите - те ще имат много по-висока декоративна стойност. Друг вариант, който замества стандартната алея в тревната част, е направата на плочопътека - няколко големи плоски камъка, които се подреждат един след друг - решение, което носи източно излъчване.


4. В близост до дърветата или храстите може да поставите големи плетени кошове, които да бъдат акцент. По-малки кошници пък могат да бъдат напълнени с изкуствени ябълки, тикви и други плодове, които да напомнят за конкретния сезон.


5. Използвайте тенти и навеси. Те са идеален избор както за през лятото, така и за по-хладното време - предпазват от слънце, от дъжд и сняг. За входните пространства е особено препоръчително да предвидите козирка над вратата.


6. Осветлението не бива да бъде забравяно. То е финалния щрих, който създава оригинални акценти в градината и алеите.

Автор: Sgrada.com


Няма коментари


ключови думи
Първото нещо, което виждаме в една къща са нейният външен вид и пространственото оформление, затова поставете се на мястото на случаен посетител и погледнете отстрани дома си - какви са неговите преимущества и недостатъци, какво може да се запази и какво да се промени? Следващите идеи могат да помогнат да освежите визията на дома си.

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg