фирми продукти
представяме
работа
 
Изкуството фън шуй

Фън шуйФън шуй представлява техника за подреждане на околното пространство, метод за управление на заобикалящата ни среда и аранжиране на мебелите. Това древно учение препоръчва начин на живот, който да бъде в хармония и равновесие с личната ни среда.

Фън шуй ни разкрива начини за обуздаване на мистериозните метафизични сили, които се намират в пространството около нас. Специалистите наричат тези сили "чи" и ги оприличават на космическото дихание на дракона. Китайците смятат, че когато домът им е ориентиран и подреден за създаване на максимално количество "чи", небесното дихание ще им гарантира късмет, който ще се предава от родители на деца в течение на няколко поколения.

Буквално фън шуй означава "вятър и вода". То е древно учение за заобикалящата ни среда. Тя може да бъде офис, дом или каквото и да било друго място. Чрез фън шуй може да се определи най-подходящото местоположение на всеки, както и най-благоприятните цветове, форми и материали за всеки от нас. В миналото фън шуй е строго пазена в тайна научна дисциплина, използвана да осигури здраве, богатство и щастие на императорските династии в Китай.Няма коментари


ключови думи
фън шуй, техника, подреждане, жилищно пространство, метод, управление, аранжиране, мебели, учение, начин на живот

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg