фирми продукти
представяме
работа
 
Сребриста Коледа

Създайте коледно настроение в дома си, като декорирате стаите за празниците със сребристи аксесоари. Навлизащата през прозорците или излъчвана от коледните лампички светлина ще се разпръсне красиво в стотици отблясъци, отразявайки се в сребристите повърхности. Вижте няколко семпли идеи.


Сребристи акценти на етажи


 Сребриста Коледа

Използвайте триетажен стъклен или метален аксесоар за сладкиши, за да подредите в него бляскави топки за елха и свежа зеленина. Вместо свежи елхови или борови клончета можете да поставите на видно място няколко малки съда с миниатюрни дръвчета. Ако не разполагате с триетажен аксесоар, можете да използвате три отделни подноса за сладкиши, два от които върху пиедестал. Този акцент е чудесно решение за коледната и новогодишната маса, особено ако добавите пръски ярък цвят, например червено.


Сребристи детайли

 Сребриста Коледа

В керамична купа подредете няколко различни по височина декоративни свещи и ги стабилизирайте с няколко топки за елха. Допълнете с мъниста и гирлянди, като част от декорацията да "прелива" от ръба на купата. Светлината от пламъка на свещите ще се отразява в повърхностите на сребристите детайли и ще се разпръсква настрани, създавайки ефектни отблясъци.


Топки в кутия


 Сребриста Коледа

В обикновена стъклена ваза или купа подредете няколко различни по големина блестящи топки за елха в сребристо, зелено, синьо и други цветове. Завържете широка декоративна панделка в синьо или червено, така че да оформите "подарък", и поставете акцента върху плитък метален съд. Аранжирайте в съда малко изкуствен сняг и още топки. Вместо стъклена ваза можете да използвате голяма прозрачна пластмасова кутия.


Блестящи поставки за декоративни свещи

 Сребриста Коледа

Трансформирайте обикновени стъклени поставки за декоративни свещи в ефектни коледни акценти. За целта използвайте обикновено лепило, брокат и сребристи детайли. Нанесете лепилото върху цялата външна повърхност на поставките и веднага ги оваляйте в сребрист брокат. Оставете да изсъхне добре и залепете избраните детайли към ръба с малко силикон.


Сребрист коледен венец


 Сребриста Коледа

Бърз за направа, но много красив като акцент, този коледен венец е изработен от обикновени копчета. За основа е използвана стандартна форма за декоративни венци, а копчетата са залепени с топъл силикон към нея. Те могат да се напръскат със сребриста спрей-боя предварително или това да стане, когато аксесоарът вече е готов, а детайлите са залепени. Добавете красива сребриста декоративна панделка.


Ефектен аксесоар в сребристо и розово


 Сребриста Коледа

Бледорозовото и сребристото сякаш са създадени един за друг. Съчетайте ги върху празничната маса, като поставите в плитък керамичен съд сребриста метална поставка за декоративни свещи. Встрани от поставката оформете декоративен венец от свежи елхови клончета, допълнени от зелени круши или друг избран плод. Добавете няколко малки блестящи топки за елха в розово и сребристо и поставете акцента върху маса, застлана с бледорозова покривка.


Метални отблясъци


 Сребриста Коледа

Металната купа е чудесна основа за този ефектен сребрист аксесоар. В нея поставете няколко сребристи или прозрачни топки за елха, а по ръба й подредете еднакви стъклени поставки за декоративни свещи. Ако ръбът на купата не е достатъчно широк, за да застанат стъклените детайли стабилно, залепете ги с няколко капки лепило, например топъл силикон.


"Заскрежено" коледно дръвче

 Сребриста Коледа

Обвийте коледното си дръвче в пластове от сребристи и бели гирлянди, за да създадете ефект на заскреженост. Оставете гирляндите да се спускат свободно, за да се създаде илюзията за ледени висулки. Допълнете със сребристи и златисти детайли, за да постигнете нетрадиционна и красива коледна елха. Ако желаете, можете да заскрежите част от връхчетата, като ги напръскате с бяла или сребриста спрей-боя. Можете да добавите и няколко реда коледни лампички, за да придадете бляскавост на интериора не само през деня, но и вечерта.


Цветя и сребро


 Сребриста Коледа

Използвайте за основа специална цветарска гъба (пиафлора), за да оформите любимите си цветя в ефектни цветни топки. За целта накиснете гъбата във вода, след което забийте в нея скъсените стебла на избраните цветя. Така оформените детайли подредете върху сребрист съд и добавете няколко свежи клонки – от бръшлян, бор или друго вечнозелено растение. Навлажнявайте пиафлората редовно, за да поддържате флоралните детайли свежи възможно най-дълго време.Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
идеи за дома, сребриста декорация, интериор, коледни аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg