фирми продукти
представяме
работа
 
Стилен дом в Сан Франциско

Бизнес дамата Деби Рейнълдс знае, че детайлите създават дизайна и използва това правило като свое мото при обзавеждането на собствения си апартамент в Сан Франциско. Тя изпипва всеки акцент в интериорите и ги превръща в уютно място за своето четиричленно семейство.

Стилен дом в Сан Франциско


* Семейството купува тази триетажна къща с приземен гараж през 2004 г. Сградата е строена в началото на миналия век, но дизайнът й е трансформиран от традиционен в модерен. Състоянието на къщата е отлично, затова не се налага нейните собственици да правят съществени ремонти по основата. Деби обаче иска да върне традиционния облик на дома, за да разкрие пълния му потенциал.

Стилен дом в Сан Франциско


* Деби избира да работи с дизайнера Трес МакКини, който да направи реновацията на сградата. Той избира палитрите и намира подходящите материи за обзавеждането. Дизайнерът предлага мебелите и аксесоарите, които според него ще се впишат най-добре в традиционния дизайн на дома. Таванът на помещенията бива декориран с релефна декорация, а върху стените се монтира ламперия. Акцентите в интериорите са в деликатни нюанси на златното, лилавото и светлосиньото.

Стилен дом в Сан Франциско


* Мекият патладжанен нюанс на кадифената тапицерия на канапето се съчетава чудесно с кремавите нюанси върху стените и пода, със златистите детайли по мебелите и с тъмнокафявите аксесоари. Няколко акцента в ярък цвят – червено, жълто и оранжево, създават свеж ефект и интерес в дизайна.

Стилен дом в Сан Франциско


* В антрето гостите биват посрещнати с гостоприемна атмосфера и меки тонове. Огромното огледало разпръсква светлината и създава впечатлението за повече простор, а старинният шкаф от лакирано дърво добавя повече уют.

Стилен дом в Сан Франциско


* Едно от най-големите предизвикателства пред дизайнера е да обзаведе трапезарията, тъй като помещението разполага само с един прозорец, и то върху една от стените. За да създаде усещане за уединение в иначе официалния интериор, той добавя завеси в свеж жълт цвят, както и цветна картина в жълто, червено и синьо.

Стилен дом в Сан Франциско


* Реновацията на кухнята включва поставяне на ново оборудване и пребоядисване на кухненските шкафове. Гранитните плотове са заимствани от стария дизайн, а в задната част на помещението, точно до прозореца, е обособен удобен банкет за хранене.

Стилен дом в Сан Франциско


* Семейната стая е обзаведена мултифункционално – освен работно място с вградени шкафове за книги, до прозореца е обособен кът за сядане, обзаведен с ъглова пейка, дълга правоъгълна масичка и няколко еднакви столчета за хранене. Интериорите са решени в мека неутрална палитра, съдържаща нюанси ванилия, крем, какао и канела.

Стилен дом в Сан Франциско


Източник: traditionalhome.com







Няма коментари


ключови думи
обзавеждане, дизайн, интериор, стилен дом

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg