фирми продукти
представяме
работа
 
Безопасност у дома

Всички ние сме загрижени за безопасността и сигурността на своя дом. Инсталирането на охранителна и специализирана техника за тази цел не е единственото, което можем да направим в тази насока. Ето няколко съвета по този въпрос:

• Взимането на куче, което да пази Вашия дом не е никак лоша идея. Според изследванията, в жилищата, в които има куче, се извършват значително по-рядко кражби.

• Поставете парче здраво дърво върху прозореца или пък подсилете рамката като забиете няколко здрави карфици (пирончета). Това ще попречи на евентуалните крадци да приплъзнат и извадят стъклото от прозореца.

• Има специални охранителни устройства, които улавят необичайни звуци. Ако се улови подобен звук, алармата се включва и сигнализира хората в жилището. Едно такова устройство също би могло да защити Вашия дом от натрапници.

• Съществуват също централизирани мониторингови системи, които са създадени да наблюдават цялото жилище. Системите от скрити камери са пример за това. Ако можете да си позволите такава опция, то това е един много добър начин за защита на Вашия дом.

• Допитайте се до най-близкото полицейско управление за допълнителните охранителни мерки, които е добре да вземете. Обикновено полицията има списък с препоръки към гражданите за защита на дома и семейството.

• Застраховката на жилището и имуществото също е една важна мярка за сигурност. Голяма част от застрахователните агенции при сключване на застраховката ще Ви дадат списък с препоръки и технически устройства за сигурност и защита.

• Въглеродният окис (carbon monoxide) намалява количеството на кислород във въздуха. Електрическите устройства например отделят въглероден окис, ако не се поддържат и ремонтират редовно.
Защитете дома си от вредното вещество като периодично проверявате състоянието на всички уреди и приспособления в него. Освен това можете да инсталирате в жилището специални детектори за наличие на високи нива на въглероден окис.Няма коментари


ключови думи
съвети, безопасност, аларма, дом, ремонти, застраховка, домашни любимци

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg