фирми продукти
представяме
работа
 
Летни идеи за балкона

Обичате ли морските вълни? Харесвате ли морския бриз върху лицето си?

За да усетите полъха на Средиземноморието и да се заредите с ваканционно настроение, не е нужно да пропътувате стотици километри. Можете да претворите морската тема във вашия дом, като превърнете балкона в идеално място за отмора и приятни срещи.
Използвайте цветовете, за да почувствате магията на морето, необятността на небето и топлината на земята. Усещането от бялото, съчетано с лавандулово синьо, е фантастично.

Можете да пребоядисате стените и парапета на терасата в различни цветове. Подходящи са пясъчният, оранжевият, зелено - синьото и кремаво жълтото.
Заложете на елегантните мебели - от ракита, дърво или ковано желязо. Нужни са само малка масичка за кафе, една - две табуретки, малко диванче.

За удобство и романтика нахвърляйте леки декоративни възглавнички в бяло и синьо.
Собственоръчно можете да облепите със събраните от брега миналото лято миди и охлювчета рамката с любимата снимка, пепелника или вазата. Традиционните за морския стил мозаични елементи от теракота са подходящи за пода, за плота на малката масичка, за рамката на прозореца, за вазата със слънчогледи или сухи цветя.

Не забравяйте свежестта на зеленината - изберете малка палма в ъгъла, висящи кошници или сандъчета с пъстри цветя или саксия с бамбукова трева.

За да предпазите цялата тази идилия от жаркото слънце използвайте голям чадър или снежно бяла тента, ако пространството позволява.

Създайте вечерна романтика с множество чайни свещи, поставени в морски раковини и нежна, релаксираща музика.


 


По материали на Zadoma.comНяма коментари


ключови думи
балкон, тераса, парапет, идеи, цветя, мебели за терасата

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg