фирми продукти
представяме
работа
 
9 идеи за антрето и гардероба

Независимо дали разполагате с цяло помещение за гардеробна, с килерче или само с част от антрето, вижте няколко идеи, които да Ви помогнат да организирате вещите си по-бързо и функционално.


1. Спортна гардеробна


9 идеи за антрето и гардероба

Умно решение за заетите семейства – място в антрето, което побира всички вещи и ги разпределя така, че да бъдат намерени лесно. Вграденият в стената гардероб разполага с отделения за всеки член от семейството, а мястото в него е оползотворено максимално. Така например, средната част на гардероба разполага с място за окачване на връхните дрехи и спортните аксесоари, под седалката има място за обувките, а в най-горната му част са поставени големи плетени кошнички, които побират по-дребните вещи (шапки, шалове, ръкавици, топки за тенис и прочее).


2. Стилен кът с пейка

9 идеи за антрето и гардероба

Този стилен кът в антрето не заема много място, но събира всички необходими вещи. За целта върху рафтовете на вградения шкаф са подредени няколко еднакви плетени кошнички, в които са разпределени вещите – по вид или по член на семейството. Семплата дървена пейка, заемаща нишата между шкафа и стената, пък е удобно място за сядане, докато се обувате, като под седалката й могат да се поставят няколко чифта обувки.


3. Решение с шкафове

9 идеи за антрето и гардероба

Двата високи до тавана шкафа играят тук двойна роля – на разделител (разделяйки тематично антрето от всекидневната) и на гардероби. Те събират всички необходими връхни дрехи и аксесоари, а между тях е поставена малка пейка за сядане. На отсрещната стена е монтирана ламперия със закачалка, която побира най-често използваните дрехи.


4. Мултифункционален шкаф


9 идеи за антрето и гардероба

Вграденият шкаф в антрето, намиращ се зад входната врата, е организиран така, че да бъде оптимално използвано мястото в него. За целта той е разделен на шкафчета (в горната част) и множество отворени рафтчета с различни размери. В тези своеобразни кутийки вещите могат да се разпределят така, че да се намират лесно, като едновременно с това се губи минимална част от свободното пространство. За още по-интелигентно разпределение, на места са поставени големи плетени кошнички, които могат да се обозначат с етикети за съдържанието в тях.


5. Двойно решение

9 идеи за антрето и гардероба

Двата тесни и високи шкафа са основата, на която е поставена семпла пейка. Те събират връхните дрехи, аксесоарите и обувките, а над пейката е монтирана закачалка с най-често използваните шапки, якета и прочее. Под седалката също могат да се поставят обувки, за да са по-близо те при излизане навън.


6. Семпли отделения

9 идеи за антрето и гардероба

Семплият шкаф от ясенова дървесина, вграден в ниша до входната врата, е разделен на кутийки, в които могат да се разпределят вещите от антрето. Всеки член от семейството може да избере своето отделение – във всяко от тях има седалка за сядане, закачалки за дрехите и аксесоарите, малко чекмедже, горно рафтче и долно отделение за обувките.


7. Антре в ъгъла

9 идеи за антрето и гардероба

Ако не разполагате с много място, създайте специален кът до входната врата. За целта е достатъчна малка вградена пейка – в горната част на издължената облегалка е монтирана закачалка, а под седалката има достатъчно място за няколко чифта обувки. Над пейката дори има място за окачване на малко декоративно огледало, което да направи кътчето оптически по-просторно.


8. До задния вход


9 идеи за антрето и гардероба

Във вилата или лятната къща можете да разположите антрето не до входа, а до задната врата, водеща към градината. Тук може да се постави семпла и удобна пейка за обуване, над която е монтиран стенен шкаф с рафтчета, в който могат да се подредят хавлии, слънцезащитни продукти, градински ръкавици и прочее аксесоари. Зад вратата пък са монтирани две закачалки за връхните дрехи и шапките.


9. Кът до стълбището

9 идеи за антрето и гардероба

Лесно решение за малкото антре – кътчето за обличане е вместено в ъгъла до стълбището. Тук е поставена малка пейка с шкафче за обувки, закачалка за връхните дрехи, както и няколко вградени в стената (стълбището) кутийки за дребните вещи.

Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
антре, гардероб, идеи за дома, обзавеждане, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg