фирми продукти
представяме
работа
 
Канцеларски шкаф в детската стая?!

Старият канцеларски шкаф едва ли трябва да се бракува. Вижте какво можете да получите от него.


Благодарение на ярките оранжеви, червени и жълти тонове стаята буквално разцъфтява, а старият шкаф се превръща в удобна маса за повиване.


- В шкафа е имало няколко секции с подвижни чекмеджета. Големите врати трябва да се свалят и да се направят по-малки, за да покрият секциите, а подвижните чекмеджета трябва да се облицоват. Освен това украсете шкафа с бордче с ширина около 10 см.


- Първо измерете лицевата повърхност на подвижните чекмеджета, определете размера на новите вратички и поръчайте да бъдат разрязани всички детайли.


- За тази цел ще ви е необходим фурнир с дебелина от 12 мм. Дължината на плочата, която трябва да се превърне в маса за повиване, е около 80 см, ширината е същата, както на шкафа. Разрязването на дъските за декоративната рамка на шкафа и страничните стени на масата също трябва да бъдат поръчани.


- Всички детайли зачистете с шкурка, покрийте ги с лак и ако трябва - разчертайте. Отвътре завинтете с винтове обшивката за подвижните чекмеджета, поставете на панти новите вратички, а с помощта на метални ъгълчета поставете към корпуса декоративните ленти и монтирайте масата за повиване.


- Яркият декор се нанася на лицевата повърхност на шкафа с акрилни бои: мотивите отначало се рисуват с молив, а след това се боядисват. На стенният бордюр във вид на червен штрихкод се прави произволно, а на него минава линия, оцветена в слънчево жълт цвят. Обикновеният стелаж и детското легло са решени в същите цветове.


По материали на сп. РозалиНяма коментари


ключови думи
шкаф, преработване, плот за повиване, облицоване, украсяване, рязане, шкурене, декорация, боядисване, рисуване

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg