фирми продукти
представяме
работа
 
Креативни идеи за детската стая

Детската стая трябва да бъде не само безопасна, функционална и комфортна, но и красива. Ако детето е достатъчно голямо, посъветвайте се е него какъв дизайн му допада най-много. Ето и няколко интересни идеи:


Жизнерадостни райета

Идеи за детската стая

Добавете уникален стил и идентичност на детската стая, без да нарушавате комфорта в нея. Ако не можете да се спрете на определен цвят за детската стая, тогава не избирайте - вземете три или четири от Вашите любими цветове и с тях направете райета върху мебелите и стените. В детската можете да изпробвате повече от своите нестандартни хрумвания, отколкото в останалата част на дома, така че дайте свобода на въображението си. Използвайте самозалепваща се бояджийска лента, за да обособите отделните ивици. Използвайте същата техника и върху мебелите. Тук например изцяло бялото шкафче е освежено с ярки цветни правоъгълници.

Съвет: Уверете се, че всеки слой боя е напълно изсъхнал, преди да отлепите лентите и да продължите нататък. Това ще Ви позволи да постигнете ясни линии и равномерен слой боя.


Находчиви произведения на изкуството

Идеи за детската стая

Разнообразете стените на ивици с находчиви произведения на изкуството. Боядисайте обикновени дървени дъски в цветовата гама на стените, отрежете от дърво или декоративен дунапрен фигурка по ваше желание и я боядисайте в допълващ цвят. Залепете фигурките с лепило върху дъските и поставете завършеното произведение в бяла рамка.


Звездна детска стая


Идеи за детската стая

Дайте на своята малка звезда доза холивудски блясък. Отвесните ленти от плат със семпъл дизайн превръщат това легло в рай за въображението. Подберете и подходящи аксесоари: килимчетата и възглавничките с формата на звезда прекрасно се допълват тематично.

Съвет: Стената, оцветена в два цвята, създава дълбочина и визуален ефект. Оцветете горната част на стената със светъл цвят, а долната – с по-тъмен нюанс на същия цвят. Отделете двете части с бяла дървена рамка.


Подходящо за звезда


Идеи за детската стая

Това малко тоалетно шкафче поставя вашето момиченце на пиедестал. Украсете това обикновено овално огледало като закрепите декоративни лампички по периметъра му.


Горска приказка


Идеи за детската стая

Изрисуваната горска сцена върху стената е като книжка с картинки за малчуганите. Ако сте сръчни с четката, изберете любимата си сцена от детските книги и я прерисувайте върху стените. Или поканете приятел с художествени умения и прекарайте един забавен ден с него, докато изрисувате стените на детската стая. С порастването на детето този "стенопис" може да бъде допълван или пренарисуван допълнително.


Кресло от тавана

Идеи за детската стая

Ако стаята е малка или в нея има прекалено много играчки, не се потискайте. Вместо да поставите мебелите на пода, обмислете вариант със закачването им за тавана. Децата ще се влюбят в това нововъведение, а Вие ще се сдобиете с повече свободно място.

Съвет: От съображения за сигурност уверете се, че окачването за тавана е стабилно.


Лукс на ниска цена

Идеи за детската стая

За да постигнете този елегантен вид, намерете плат, който подхожда на цветовете във Вашата детска стая. Закрепете на стената зад детското легълце три дръжки за завесата - нека платът се спусне по дръжките и достигне пода. В допълнение към това закрепете за пердето аксесоар с висулки.


Ярки ефекти


Идеи за детската стая

Изпробвайте тези съвети за разширяване на пространството в помещението - окачете завеси колкото може по-близо до тавана, за да издължите визуално стаята. Тук римските щори с вертикални ивици също издължават оптически формата на прозорците. Не се страхувайте да комбинирате различни шарки - ако се придържате към общата цветова гама, колкото повече шарки добавяте, толкова по-жив и весел става интериорът.


Спортен запалянко

Идеи за детската стая

Ако детето Ви е голям спортен запалянко, придайте на детската стая вид на съблекалня. Тук вратите на гардероба са пребоядисани и в горната им част са изписани имената на известни спортисти, наподобявайки шкафчетата в спортната съблекалня. По стените са окачени плакати, за да допълнят тематичния дизайн.


Акцентна стена с разноцветни квадрати

Идеи за детската стая

Тази акцентна стена има неподражаем и ефектен вид. Измерете стената и я разделете на квадрати, за да я запълните изцяло. Нанасяйте боята на слоеве, като случайното разположение на разноцветните квадрати върши добра работа.Няма коментари


ключови думи
детска стая, интериор, идеи за дома, детска

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg