фирми продукти
представяме
работа
 
Не подценявайте блажната боя!

Не изхвърляйте старите си мебели, боядисайте ги в друг цвят и те ще ви служат и радват погледа още дълго време. Ярките цветове действат много силно върху психиката. Боядисайте стария шкаф в червено и той ще придаде неповторим колорит на поовехтялата ви кухня. Наредете вътре пъстри съдове и винаги ще бъдете в добро настроение. Златни правила при боядисване:

1. Рамките на прозорците се нуждаят от предварителна обработка. Свалете с шкурка старите пластове боя, китвайте дупките и цепнатините, след това минете още веднъж с шкурка. Боядисайте два пъти, след това лакирайте с акрилен лак. 


2. Мебелите също се минават с шкурка, за да държи боята. Най-добре е първо да ги грундирате, след това нанесете няколко слоя боя.


По материали на списание РозалиНяма коментари


ключови думи
стари мебели, блажна боя, боядисване, ярки цветове, колорит, лакиране, грундиране

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg