фирми продукти
представяме
работа
 
Лесни великденски идеи

Великден наближава, а заедно с него наближава и времето за подготовка на дома за празничните дни. Това е времето, в което се подготвяме не само да почетем светлия празник, но и да преобразим дома си за пролетта. Вижте няколко идеи, които да Ви вдъхновят за промяна на дома и интериора.
велиденска декорация


велиденска декорация Малки букетчета

Освежете дома си с тази лесна за направа декорация – оформете в малки букетчета няколко стръкчета пролетни цветя (лалета, нарциси, кокичета), като ги подрежете късо и ги захванете с ластичета. Подредете няколко поставки за варени яйца върху декоративен поднос за сладки и поставете букетчетата в тях. Ако букетите не могат да застанат стабилно, за да ги закрепите използвайте специални цветарски "жабки" (или пиафлора) или поставете малко памук отстрани, за да ги уплътните.

велиденска декорация


велиденска декорацияВеликденски зайчета от хартия

За онези от Вас, за които Великден се асоциира с Великденския заек, предлагаме тази лесна заешка декорация. Така получените хартиени силуети можете да използвате за декорация на празничната маса, на празничните картички или пък да ги оформите в забавен гирлянд. За да направите декорацията по-бързо и лесно, поставете направения от Вас шаблон върху няколко слоя декоративна хартия и изрежете всички листове наведнъж.

велиденска декорация

Как да направите шаблона: Свалете фигурата по-долу на компютъра си и я оразмерете по свое желание. Пуснете я на принтера върху плътна хартия и изрежете по контурите, за да използвате като шаблон.

велиденска декорация

Поставете шаблона върху декоративна хартия и очертайте. Изрежете по контурите заешките форми и пробийте с перфоратор по 2 дупки в горната част на всяка от тях. Прокарайте тънък конец през дупките, за да формите гирлянд.

велиденска декорация

Други проекти: Ако искате да оформите декорация за сладкиши, залепете две фигурки (огледални по посока) една за друга, като предварително поставите между тях бамбуково шишче. За декорация на картички и торбички за подаръци изрежете фигурките от целофан или шарена хартия и залепете на желаното място.


велиденска декорацияЦветя в яйчени черупки

Не изхвърляйте черупките от яйцата, които използвате за приготвяне на празничните козунаци – изпразнете съдържанието им внимателно, така че да запазите черупката почти цяла. Изрежете внимателно неголям отвор в горната част на яйцето и изплакнете с вода. Поставете всяка черупка в поставка за варени яйца и налейте в тях малко вода. Внимателно поставете няколко стръкчета пролетни цветя. За да получите по-голям ефект, с малка четчица можете да нанесете от външната страна малко боя, за да станат черупките цветни.

велиденска декорация


Източник: marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
Великден, великденска декорация, празнична декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg