фирми продукти
представяме
работа
 
Нов декор в старинен стил

2222-1.jpgОнова, което някога се е смятало за привилегия на аристокрацията, отдавна вече е достъпно за всички. С помощта на декоративно моделиране вие можете за кратко време ефектно да "състарите" своето жилище. Оргиналният декор на стените неизменно ще приковава вниманието. Спускащите се върху яркия небесен фон вертикални бели ивици (широки 40 см.) завършват на височина 160 см. с декоративни скулптурни розетки, залепени с акрилно лепило. Розетките са изработени от аритил - високоплътен полиуретан и могат без каквато и да било предварителна обработка да се покриват с бяла боя. Диаметърът на изделията е 30 см.


2222-3.jpgДекоративните розетки са в тон с тавана, също оформен в стила на старите къщи. По целия периметър на тавана се простира корниз от твърд полиуретан.


2222-4.jpgСкромната бяла врата може да се превърне в истински шедьовър, ако се украси с декоративни скулптурни допълнения. Полиуретановите профили успешно заемат рамките на вратите. Обърнете внимание и на нетрадиционното боядисване на стените в помещението. Обикновено долната им част се боядисва в по-тъмен цвят, а горната в бяло. Тук е обратното, което не е много практично, но затова пък създава усещане за простор и въздушност.


2222-6.jpgИстинската красота не винаги бие на очи. Ето и този неголям издаден в стената бюфет не се набива на очи, а едва се откроява върху стената. Скулптурните украшения върху вратичките имитират коринтски ордер, което придава на изисканата мебел класическа тържественост. На фона на белите стени и мебели червено-жълтата графика прилича на огнен пламък.


Само в съчетание със стилизираните гипсови цветя и листа самоделните рамки на картините стават истинско украшение на стената. Малките скулптурни орнаменти могат да се намерят в художествените салони или в специализираните магазини от типа "Направи сам".


2222-8.jpgВ спалнята пък може да се направи "звездно небе", бързо и без особени усилия :релефните изображения на звездите просто се боядисват с бяла боя, а след това се залепват върху боядисаните в нежно лазурен цвят стени. По същия начин се монтират и направените от полиуретан декоративни корнизи на таваните.


Релефните изображения на звездите са с диаметър 23 см. и са направени от гипс или твърда дървесина.


По материали на Napravisam.bg.Няма коментари


ключови думи
декор, старинен стил, дом

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg