фирми продукти
представяме
работа
 
Планирайте интериора на дома или офиса

Ако желаете нов интериор за дома или офиса си, ето няколко стъпки, които ще ви улеснят:
1. Първо изберете какъв стил да използвате.

2. Създайте проект за дизайна:
2.1. Планировъчен етап – скицирайте няколко варианта на разпределение на пространство в дома или офиса
2.2. Разработете различни варианти според цвета. Всички цветове могат да се разделят условно на две групи – топли (от жълто до червено) и студени (от виолетово до синьо). Помещенията, в които са използвани топли цветове са по-гостоприемни, но изглеждат по-малки. Хладните тонове дават усещане за простор. Цветовият дизайн на дома ви влияе върху настроението и работоспособността ви.
2.3. Помислете за материалите, които ще използвате.

3. Етап на реализация
3.1. изберете окончателен вариант за планировката на пространството
3.2. изберете подходящите средства
Основните средства за оформлението на интериора са живопис, изделия от стъкло, гоблени, изделия от камък, гипсокартон. Ако имате въображение, може да помислите за вариации с любимите ви материали.
Пример: Окачените тавани от гипсокартон са не само практични, но и красиви. С тяхна помощ се създава интересна пространствена композиция и се подчертава индивидуалността на интериора на помещението. Дизайнерите често се опитват да омаловажат ролята на тавана в антрето, като го отнасят към второстепенните помещения. С окачен таван можете да прикриете вентилацията или да използвате вградено осветление. В трапезарията можете да използвате окачен таван във форма на кръг или овал над масата за хранене.

3.3. изберете цвят
Ако избраният от вас дизайн включва ново планиране на жилищното пространство, помислете дали бихте се справили сами или се налага да се обърнете към фирма-изпълнител.
3.4. изберете подходящи растения
Добре е да разположите цветята в помещения с източно или западно изложение. За светлолюбивите растения най-удачно е съчетаването на естествена с изкуствена светлина. Не са подходящи рязките спадове на температурата, затова не поставяйте цветята в стая с климатик.

- използвайте проветриви помещения.
- разположете цветята върху повърхност с керамично покритие, за да можете да почиствате по-лесно.
Ако обособите зимна градина в дома си, е удачно да разположите в нея огледала и изкуствени камъни, които да създават ефектна имитация на природния ландшафт.Няма коментари


ключови думи
интериор, дом, офис, стил, проект, дизайн, скицирайте, варианти, разпределение, пространство, цвят, помощения

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg