фирми продукти
представяме
работа
 
Снежен празничен венец

Вече Ви показахме един проект за направа на красив празничен венец (вижте проекта тук). Сега Ви предлагаме още една подобна идея, отново в снежнобяло – ефектен венец за празнична декорация на интериора през зимата, направен от обикновени стиропорени или дунапренови топки.  Вижте повече подробности за проекта:

                                       аксесоари


Какво ще Ви е необходимо:

* основа – пръстен от дунапрен или стиропор (тук той е с диаметър 36 см.)
* клечки за зъби
* топки от стиропор или бял дунапрен – с диаметър 3, 4 и 6 см.
* изкуствен сняг – под формата на спрей или на прах (+ спрей-лепило)
* по желание: брокат


Как да го направите:

1. Поставете основата за венеца в легнало положение върху работната плоскост. Във всяка топка забийте по една клечка за зъби, така че половината от клечката да остане навън.

2. Вземете една от топките и забийте в пръстена свободния край на клечката за зъби в нея. Работейки по същия начин и с останалите топки, покрийте цялата повърхност на основата – пръстен отпред и по ръбовете, като оставите празна само гърбовата част. Старайте се да подреждате топките плътно една до друга, съчетавайки ги по размери, за да получите по-несиметричен ефект.

3. Покрийте работната си площ с вестници. Напръскайте предната част на готовия венец със спрей с изкуствен сняг. Ако не разполагате с изкуствен сняг, който директно полепва по повърхностите, можете да използвате спрей-лепило и сняг на прах – напръскайте венеца с лепилото и поръсете снега отгоре, за да залепне върху топките. По желание можете да добавите и малко брокат за повече блясък. Оставете да изсъхне на проветриво място и окачете.

Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
празнична декорация, зимна декорация, интериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg