фирми продукти
представяме
работа
 
"Заскрежен" орнамент

Независимо с колко време и пари разполагате, за да направите коледната декорация, има разнообразие от идеи, от които да изберете тези, които Ви харесват най-много. Направата на този красив орнамент за празничното дръвче няма да Ви отнеме много време, но пък ще добави в коледния интериор повече индивудуалност и красота. Освен това можете да изпълните този проект и заедно с Вашите деца.

орнаменти


Необходими материали:

* червена пластмасова или стъклена топка за елха – едноцветна и без декорация, с матов или гланцов завършек
* малка стъклена чаша за безалкохолно (за поставяне на орнамента)
* лепило
* фин брокат (блясък на прах) – в розово
* няколко изкуствени камъчета в червено (може и прозрачни такива)


Инструкции:

1. Поставете орнамента върху отвора на стъклената чаша за безалкохолно, така че той да застане стабилно без да се мести.

2. Направете специфичната декорация в горната част на топката, като използвате лепилото - най-добре е то да бъде в опаковка с тънък апликатор, така че да можете да оформите линиите по-прецизно. Направете линиите с различна дължина, така че да имитират спускащи се капки разтопен сняг.

3. Докато лепилото е все още мокро, поръсете отгоре броката, така че той да полепне отгоре. Веднага поставете в крайчето на всяка линия по едно фалшиво камъче и оставете лепилото да изсъхне добре.


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
Коледа, коледна украса, орнаменти

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg