фирми продукти
представяме
работа
 
Празнични идеи за украса с гирлянди

Гирляндите са лесно решение за празничния интериор не само заради красотата си, но и заради своята гъвкавост – те могат да се направят от свежи елхови клончета, от готова декорация и дори от плодове.

гирлянди за интериора


Вижте няколко идеи за празничния интериор:


Луксозни гирлянди с панделка

гирлянди за интериора

Свежозелените клончета са вплетени в гирлянда и са декорирани с широка панделка с цвят на вишна. Така получената декорация може да се използва за стълбището или парапета.


Решение за кухнята

гирлянди за интериора

Когато украсявате дома си за празниците не трябва да забравяте и кухнята – помещението, в което също прекарвате немалко време. Можете например да "рамкирате" кухненския прозорец със семпъл гирлянд от свежи клончета, декорирани с червени плодчета или панделка.


Блясък в златно

гирлянди за интериора

Традиционната златиста декорация също може да включва красива гирлянда – няколко елхови клончета са вплетени с помощта на тъмночервена лента и са декорирани с блестящи орнаменти в златисто.


Обвити в светлина

гирлянди за интериора

Този ефектен коледен венец е създаден с помощта на готови гирлянди – венецът е обвит с коледни лампички и е декориран с панделка и свежи клончета.


Цитруси и лимонови листа

гирлянди за интериора

Една доста нестандартна, но пък много свежа празнична украса – гирлянди от цитрусови плодове и свежи листа. Така получените гирлянди са не само красиви, но и ароматни, а и плодовете могат да се изядат веднага след празниците.


Гирлянди от панделки

гирлянди за интериора

Тази красива и деликатна декорация е направена от няколко вида панделки – различни по цвят, ширина и шарка. Панделките са вплетени рехаво една с друга, а така получените гирлянди са украсени със снопчета шишарки.


Весели гирлянди от курабийки

гирлянди за интериора

В САЩ на Коледа се пекат специални курабийки, наречени gingerbread, които се оформят като човечета. Захванати една с друга, тези курабийки се превръщат в чудесна декорация за кухнята или трапезарията. За онези, които предпочитат да използват вкусотиите само за ядене, човечетата могат да се заменят с такива от плътен картон, оформени и декорирани по същия начин.


Източник: bhg.com17 декември 2010 03:44 | koledna ukrasa
От: polin
po koleda i nova godina se 4uvstvam kato v prikazka...
3 декември 2009 13:39 | украса
От: Снежана
Винаги се вълнувам за предстоящите празници. Давате прекрасни идеи! В нашето семейство украсяваме къщата ден-два преди Коледа, за да се насладим максимално на очакваните Коледни изненади!
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
гирлянди, коледна декорация, празнични интериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg