фирми продукти
представяме
работа
 
Да направим малката стая да изглежда по-голяма

Всеки, който живее в малък апартамент, несъмнено трябва много внимателно да подходи при обзавеждането и декорирането на дома, да организира много добре пространството, защото не разполага с излишно такова. Ето и няколко съвета от нас, как да организирате пространството в дома си:


Отървете се от хаоса и безпорядъка.
Нищо не може да накара малкото пространство да изглежда още по-тясно както присъствието на твърде много вещи.


Отворете пътя.
С мебели, блокиращи пътя на погледа в стаята, стаята изглежда малка и претъпкана. Като преместите мебелите встрани, ще се отвори повече пространство и стаята ще излежда по-голяма. Откажете се от огромни масивни мебели, заемащи много място.


0101-244s.jpgИзберете пастелни и светли нюанси.
Те ще създадат илюзия за повече пространство.


Използвайте монохромни цветни схеми.
Избирайте цветове, които са близки един до друг или които се различават по наситеността си. Студените цветове, както и светлите и нежни топли придават повече обем и простор.


Съобразете цвета на стените с този на мебелите.
Нека те да са близки един до друг. Констрастиращите с фона на стаята мебели, изпълват пространството.


Пуснете светлината в стаята.
Всяка стая изглежда по-голяма и просторна, когато е осветена, независимо дали източника на светлина е естествен или изкуствен. Отървете се от тъмните и непропускащи светлина завеси и поставете повече лампи.


0203-604s.jpgЕфектът на огледалата.
Огледалата отразяват светлината, правят стаята по-светла и широка и създават усещане за простор.


Мебелите.
Избягвайте малките мебели, струпани на едно място –  по-добре един по-голям шкаф, отколкото няколко малки, които оптически ще заемат повече пространство. При избора на дамаски се спирайте на едноцветни, светли неутрални и пастелни тонове. Леките и ефирни материи пропускат светлината и стаята изглежда по-голяма. Няма коментари


ключови думи
апартамент, обзавеждане, пространство

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg