фирми продукти
представяме
работа
 
Ремонтът на банята – как да се подготвим

melbefore1.jpg Съвети, които ще Ви помогнат да планирате ремонта на банята.
Ремонтът на старата баня може да я превърне от неугледно и скучно място в рай за релаксация, ще я освежи и ще ви даде нови функции, които старата баня няма. Технологиите и разнообразните дизайнерски решения Ви позволяват да изградите банята на мечтите си без особени усилия. Дори и при ограничен бюджет, ще бъдете изненадани колко много можете да постигнете при ремонта на старата баня.


Необходимо е внимателно да планирате всичко преди да започнете ремонта, независимо дали ще го правите сами или ще наемете майстори.


Започнете със скица на настоящата ви баня. На този етап трябва да очератете пространството, с което разполагате за новата баня. Целта на планирането на ремонта на хартия е да се оптимизира пространството максимално и да се изгради един ефективен план. Малката и тясна баня е често срещан проблем, който лесно може да бъде решен с правилното обзавеждане. Затова трябва много внимателно да подхождате на всеки етап от ремонта.


home-remodeling-aa025611.jpgАко планирате да се поставят декоративни стени, обособяващи определени области, трябва да включите и необходимите мерки и да направите изчисленията.


Дори и да направите малка скица, носете я със себе си, когато закупувате обзавеждане за банята. Тя ще ви напомня от какво точно имате нужда.


Ремонт на банята.
От изключително значение за ефективния ремонт е да направи банята функционална и удобна. Убедете се, че обзавеждането, което сте избрали за вашата баня, е не само красиво, но и отговаря на вашия начин на живот и че наистина имате нужда от него.


malka-banq.jpgУвеличете ефективността на банята, като се откажете от луксозното и заемащо много място оборудване и обзавеждане. Изключително добро решение за малката баня е поставянето душа в ъгъла. Душ кабините варират в най-различни модели и размери. Ще бъдете изненадани колко много място ще спестите, като изхвърлите ваната и я смените с ъглова душкабина.


Много подходящо решение за организацията на пространството в банята представляват отделните тоалетни масички или шкафчета. Всеки иска да държи тоалетните си принадлежности в банята, но мястото е ограничено. Отделните тоалетни масички дават повече, пространство, независимост и позволяват да се ползва банята от двама души едновременно безда си пречат един на друг. Ако се спрете на този вариант, ще оцените колко е удачен, особено в забързаните утрини, когато всеки е притиснат от времето.


Веднъж след като направите основния план за ремонт на вашата баня, и изберете уредите, с които ще обзаведете банята, идва етапът на самия ремонт. Повечето хора предпочитат да наемат майстори за ремонта, и вие постъпете така, ако искате да си спестите усилия и труд. Но дори и да решите да се заемете сами с ремонта, ще се справите, защото задачата не е непосилна. Независимо как ще извършвате ремонта, скоро ще се радвате на уютна и функционална баня.Няма коментари


ключови думи
ремонт, баня, ефективност, обзавеждане за баня

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg