фирми продукти
представяме
работа
 
Детската стая - как да я обзаведем?

През зимният сезон основна част от времето си детето прекарва в детската стая. Затова тя трябва да бъде приятна и уютна. Ето и няколко съвета за обзавеждането на детската стая:


playroom_1.jpgФокусирайте се върху функционалността.
Съществен фактор, който не бива да се пренебрегва при обзавеждането, е необходимостта от често почистване на стаята. Подът трябва да е изработен от подходящ материал. Винилови настилки в най-различни цветове и шарки са подходящи за подобно обзавеждане. Килимът ще се вписва идеално в характера на уютни места като кът с книги или играчки.


Друг вариант за подова настилка представляват не скъпите съединяващи се каучукови плочки, които можете да намерите в разнообразни ярки цветове с изрисувани числа, букви и картинки. Проявете въображение и изрисувайте стените на детската стая. Можете да изполвате любими герои на детето Ви или някакви фантастични сюжети. Ако детето Ви е по-голямо, можете да го включите в изрисуването, като предварително направите шаблон, който да ползвате.


playroom.jpgМебелите в детската стая.
Мебелите в детската стая трябва да бъдат подвижни и лесно приспособими, а материалът от който са направени да е здрав устойчив на физическите действия на децата. Ръчно боядисаните, изкуствено състарените мебели са чудесен избор. Обичайните износвания на материала или дупките в тапицериите, причинени от детската енергична игра, добавят допълнителна топлина и чар на мебелите. Обзавеждането на детската стая трябва да позволява да се съхраняват играчките на детето Ви и да се осигурява достатъчно пространство, където то може да играе и да се занимава. Много полезно би било за учениците, ако бюрата им имат отделно шкафче или етажерка за боите, четките, комплектите по труд и техника и други подобни принадлежности.


playroom2.jpgБезопасност.
За да не представляват опаност за детето Ви високите етажерки и шкафове, ги подсигурете, като ги захванете със здрави болтове към стената. Дръжте любимите игри и играчки на лесно достъпно за детето място, за да не се излага на риск, когато ги взема да си играе с тях. По възможност нека шкафовете нямат вратички, за да се предотврати опасността от прещипване.21 октомври 2008 16:28 | 90801
От: atanas
mnogo e hubavo
6 септември 2008 22:31 | decka staq
От: kak4eto
tiq ne6ta za deckite stai sa mnogu qki
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
детска стая, обзавеждане, съвети, функционалност, мебели

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg