фирми продукти
представяме
работа
 
Направете сами цветен фриз за детската стая

Модерните цветни фризове, с които можете да направите стаята на децата ви уютна и жизнерадостна са доста скъпи. Спестете пари и заедно с детето си създайте свой, уникален фриз.
1. Изберете мотив – може да е герой от анимационен филм, цветя или каквото друго би се харесало на вашето дете.

2. Върху лист кадастрон с ширина 20 – 25 см. нарисувайте мотивите, които сте избрали. Ако не сте добри художници, можете да използвате добре познатата ви оризова хартия и да копирате от детска книжка. Изрежете вътрешността на изображението. Ако сте използвали оризова хартия, е добре да я подлепите с картон.

3. Определете на каква височина от пода ще правите фриза.

4. Очертайте с молив, за да спазвате по-лесно правите линии.

5. Поставете листа с изображението така, че да съвпада с линиите, които предварително сте очертали.


6.Започнете да оцветявате с боички. Първо запълнете най- голямото изображение като за целта можете да използвате валяче.
7. За по-малките картинки използвайте четка. Не слагайте много боя, за да не се разтече.

8. Когато завършите с оцветяването, внимателно отместете листа хартия. Ако изчакате рисунката да изсъхне, краищата й могат да се развалят.
Първата картинка е вече готова. Можете да я повторите по цялата дължина на стаята или пък да използвате други мотиви. Там, където ви остава недостатъчно разстояние, за да не прекъсвате "рисунката", може да използвате по-малко изображение. Най-добре е да използвате акрилни бои – те не миришат и съхнат лесно. Включете детето си в работата – това ще е невероятно изживяване за него!


Няма коментари


ключови думи
цветен фриз, детска стая, уютна, уникален фриз, мотив, шаблон, лист, хартия

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg