фирми продукти
представяме
работа
 Строителство - март 2021Comfort.bg Comfort.bg Бюлетин Строителство - март 2021 г. Comfort.bg
 
 

Уважаеми потребители на Comfort.bg,

Представяме ви нашето месечно издание на бюлетин "Строителство", в който можете да се запознаете с най-новите обекти, представени фирми и новини от бранша в портала за строителство и архитектура Comfort.bg.

 :. ПРЕДСТАВЯМЕ
 

Атриафлор Титаниум - Под, здрав като титан!

Атриафлор Титаниум - Под, здрав като титан

Когато дизайнът среща високите технологии, се ражда уникален по своите характеристики продукт - Atriafloor Titanium (Атриафлор Титаниум). Той е здрав като титан, еластичен като каучук и лесен за почистване като стъкло! Независимо дали ще го положите вътре или вън, той ще придаде категоричен характер и модерна визия! Индустриален дизайн, вплетен до съвършенство в градския контекст!

Atriafloor Titanium (Атриафлор Титаниум) е еднокомпонентен декоративен под на базата на полиуретанови смоли и микро цимент с гладък финиш и отличен естетически вид. Подхожда както на модерни, така и на класически интериори и може да се използва както върху нови, така и за реновиране на стари повърхности.
Има отлична механична устойчивост дори при малка дебелина. Втвърдява се и изсъхва бързо, без вътрешни напрежения и пукнатини.

 

 :. ПРЕДСТАВЯМЕ
 

Нов хотел в столицата с фасада, изпълнена от фирма Чех-Пласт ООД

Нов хотел в столицата с фасада, изпълнена от фирма Чех-Пласт ООД

Хотел в град София на бул. "Цар Борис III" №59, с инвеститор "Ти Кей Ейч България" ЕООД, получи своя акт 16. Фирма "Чех Пласт" ООД монтира вентилируема керамична фасада, добави детайли от бонд в цвят по RAL 7016, окачена фасада с декоративна капачка и силиконова фуга, с профили за окачени фасади на германската фирма "Schüco", фасадна система FWS 50.
Съгласно проекта на арх. Искрен Манев от "ЛП АРХ" ООД, върху 24-те шлица окачена фасада е използвана 300-милиметрова капачка в шест цвята, които са в строго определена конфигурация и последователност.

С цел намаляване шума, който идва от трамвая и автомобилите по павирания булевард, интересно и ефективно решение бе предложено от архитекта, при което в брюстунг зоната под отваряемия елемент се постави вата и се затвори с AL ламарина прахово боядисана в цвета на ОФ.


Всяка сграда с паспорт до края на 2022 г.
Над 100 стари сгради във Варна чакат да бъдат реставрирани
10 години по-късно в Чирпан заработи пречиствателна станция


За нас | Представяме | Интересно | Календар | Обяви | Работа
 

 :. ФИРМИ

 :. ПРОДУКТИ

Офис контейнери

Офис контейнери

Porotherm 12 N+F Profi - керамичен блок

Porotherm 12 N+F Profi - керамичен блок

Хидроизолационни материали

Хидроизолационни материали

Покривни прозорци

Покривни прозорци

Хладилна техника

Хладилна техника

Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg