фирми продукти
представяме
работа
 Строителство - декември 2020Comfort.bg Comfort.bg Бюлетин Строителство - декември 2020 г. Comfort.bg
 
 

Уважаеми потребители на Comfort.bg,

Представяме ви нашето месечно издание на бюлетин "Строителство", в който можете да се запознаете с най-новите обекти, представени фирми и новини от бранша в портала за строителство и архитектура Comfort.bg.

 :. ПРЕДСТАВЯМЕ
 

Austrotherm Фасадни профили

Austrotherm Фасадни профили

Фасадните профили Austrotherm предлагат многобройни варианти за оформлението както на нови сгради, така и за реставрацията на стари. Профилите от експандиран полистирен (EPS) придават неповторима визия и индивидуалност на всяка фасада.

Фасадните профили Austrotherm се характеризират със здравина, гъвкавост и лесна обработка. За производството им се използва EPS с високи якостни характеристики, а покритието им е изградено от еластична защитна обмазка. При тях не е необходима никаква допълнителна и специална обработка. Благодарение на изключителната си устойчивост, фасадните профили Austrotherm са устойчиви на всякакви климатични условия и атмосферни влияния.

Фасадните профили Austrotherm намират отлично приложение при ремонта, санирането и възстановяването на автентичния дух на стари сгради. Именно класическите фасади са най-засегнати от атмосферните влияния и времето.

 

 :. ПРЕДСТАВЯМЕ
 

Firestop - многофункционален консервант за дървесина

Firestop - многофункционален консервант за дървесина

Дървесината, от която се изграждат покривни конструкции, сглобяеми къщи, навеси, беседки, фасадни облицовки и други, е постоянно изложена на опасност от биологични вредители (плесени, гъби, дървояди), които причиняват нейното разрушаване.

Дървеният материал, вложен в строителството, е уязвим при възникване на пожар. Постижения на човешкия живот, произведения на изкуството или творческа дейност, важни документи лесно могат да бъдат унищожени от пожар.

За да се запазят механичните показатели на дървените конструкции и в същото време да са защитени при пожар, е необходимо да са импрегнирани с подходящ продукт. За целта си струва да се използва продукт, който ще реши описаните проблеми комплексно.


Метрото ще стигне до "Овча купел" на 30 март
С пари от държавния ВиК холдинг ще се спасява Бургас от безводие
Продължава засаждането на фиданки в паркове и градинки в София


За нас | Представяме | Интересно | Календар | Обяви | Работа
 

 :. ФИРМИ

 :. ПРОДУКТИ

Porotherm 12 N+F Profi - керамичен блок

Porotherm 12 N+F Profi - керамичен блок

Поцинкована ламарина

Поцинкована ламарина

Саморазливни подове

Саморазливни подове

Пожарогасителни инсталации с чисти агенти NAF S 125

Пожарогасителни инсталации с чисти агенти NAF S 125

Акролит 2K Е - грунд за влажен или необезмаслен бетон

Акролит 2K Е - грунд за влажен или необезмаслен бетон

Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg