фирми продукти
представяме
работа
 Строителство - октомври 2020Comfort.bg Comfort.bg Бюлетин Строителство - октомври 2020 г. Comfort.bg
 
 

Уважаеми потребители на Comfort.bg,

Представяме ви нашето месечно издание на бюлетин "Строителство", в който можете да се запознаете с най-новите обекти, представени фирми и новини от бранша в портала за строителство и архитектура Comfort.bg.

 :. ПРЕДСТАВЯМЕ
 

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага, те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат.

За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атриа дълги години ще се радвате на красотата на естествените камъни.

Ако имате стара повърхност от камък, която с годините е потъмняла или по нея са се появили плесени, лишеи или микроводорасли, е достатъчно да следвате следните две стъпки:

 

 :. ПРЕДСТАВЯМЕ
 

Как да се погрижим за оформлението на заобикалящата ни среда?

Как да се погрижим за оформлението на заобикалящата ни среда?

Често поставяме оценка на едно пространство, водени само от хармоничната му, цялостна визия. А в тази хармония влизат множество мащабни и по-малки елементи. От озеленяването, основните сгради и специфики на терена, през всички характеристики на пейзажа, които са създадени допълнително, като вътрешни дворове, площадки, градински огнища, мини езерца или беседки и огради.

Тези функционални елементи подобряват пейзажа, като добавят визуална привлекателност, улесняват разделянето на площта на отделни зони и очертават граници.

Често за да бъдат лесно разпознати функциите, се използват различни материали, текстури и височини, а за постигане на завършена цялост е много важно да се съобразите с растителността, тоест вашите цветя, храсти и дървета.


Строителството се свива през най-активния си месец
МРРБ прави единен регистър по устройство на територията
През лятото сделките с имоти в големите градове намаляват


За нас | Представяме | Интересно | Календар | Обяви | Работа
 

 :. ФИРМИ

 :. ПРОДУКТИ

Porotherm 25 N+F Profi - керамичен блок

Porotherm 25 N+F Profi - керамичен блок

Изолационни термопанели

Изолационни термопанели

Покривни прозорци

Покривни прозорци

Подови покрития

Подови покрития

Акрофлекс - течна гума

Акрофлекс - течна гума

Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg