фирми продукти
представяме
работа
 Строителство - февруари 2020Comfort.bg Comfort.bg Бюлетин Строителство - февруари 2020 г. Comfort.bg
 
 

Уважаеми потребители на Comfort.bg,

Представяме ви нашето месечно издание на бюлетин "Строителство", в който можете да се запознаете с най-новите обекти, представени фирми и новини от бранша в портала за строителство и архитектура Comfort.bg.

 :. ПРЕДСТАВЯМЕ
 

Атриафлор Титаниум - под, здрав като титан!

Атриафлор Титаниум - под, здрав като титан!

Когато дизайнът среща високите технологии, се ражда уникален по своите характеристики продукт - Atriafloor Titanium (Атриафлор Титаниум). Той е здрав като титан, еластичен като каучук и лесен за почистване като стъкло! Независимо дали ще го положите вътре или вън, той ще придаде категоричен характер и модерна визия! Индустриален дизайн, вплетен до съвършенство в градския контекст!

Atriafloor Titanium (Атриафлор Титаниум) е еднокомпонентен декоративен под на базата на полиуретанови смоли и микро цимент с гладък финиш и отличен естетически вид. Подхожда както на модерни, така и на класически интериори и може да се използва както върху нови, така и за реновиране на стари повърхности. Има отлична механична устойчивост, дори при малка дебелина.

 

 :. ПРЕДСТАВЯМЕ
 

Austrotherm Фасадни профили

Austrotherm Фасадни профили

Фасадните профили Austrotherm предлагат многобройни варианти за оформлението както на нови сгради, така и за реставрацията на стари. Профилите от експандиран полистирен (EPS) придават неповторима визия и индивидуалност на всяка фасада.

Фасадните профили Austrotherm се характеризират със здравина, гъвкавост и лесна обработка. За производството им се използва EPS с високи якостни характеристики, а покритието им е изградено от еластична защитна обмазка. При тях не е необходима никаква допълнителна и специална обработка. Благодарение на изключителната си устойчивост, фасадните профили Austrotherm са устойчиви на всякакви климатични условия и атмосферни влияния.


46,4% повече жилища с Акт 16 в последното тримесечие на 2019 г.
И тази година няма да има пари за ремонт на "Тракия" между Чирпан и Стара Загора
Вадим онлайн разрешение за строеж в София


За нас | Представяме | Интересно | Календар | Обяви | Работа
 

 :. ФИРМИ

 :. ПРОДУКТИ

Газ анализатор testo 300

Газ анализатор testo 300

Каменна вата на плочи за фасади Izocam

Каменна вата на плочи за фасади Izocam

Отводнителна система Stabicor-M

Отводнителна система Stabicor-M

Акрофлекс - течна гума

Акрофлекс - течна гума

Хладилна техника

Хладилна техника

Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg