фирми продукти
представяме
работа
 
Цветът на интериора говори за характера - 2

Оранжеви краски

Цветът на интериора говори за характера - 2
Пространство, изпълнено с оранжеви нюанси излъчва жизненост и създава добро настроение. Хората, които украсяват дома си с оранжеви нюанси са отворени към света, социални и с тях се общува лесно. Те обичат винаги да са център на внимание.

Златни отенъци

Цветът на интериора говори за характера - 2
Златото е цветът на богатството, разкоша и блясъка. То излъчва пищност, топлина и лукс, създавайки една приветлива елегантност. Хората, които избирата този цвят са по-скоро традиционалисти.

Сиво

Цветът на интериора говори за характера - 2
Тези, които декорират в сиво своя дом, търсят мир и спокойствие и имат око за модерния интериорен дизайн. Също както гамата от сиви нюанси между белия и черния цвят, тези, които използват сиво са склонни да правят компромиси, за да постигнат хармония, а не да виждат света само в черно и бяло.

Розово

Цветът на интериора говори за характера - 2
Розовото е цветът на любовта. Розовият интериор говори за харизматични личности, които обичат да получават достатъчно внимание и любов. Розовото придава деликатност на интериора, а ако се комбинира със сиво и черно създава един наистина модерен дизайн.

Кестеняво

Цветът на интериора говори за характера - 2
Зрелите личности избират кестенявото за интериора на своя дом. Те са щедри и знаят какво искат. Контролирана страст – така можем да наречем играта с акценти, мебели и стени в кестеняво.

Кафяво

Цветът на интериора говори за характера - 2
Ако харесвате интериор в кафяв цвят, то вие най-вероятно сте голям инат по рождение. Хората които харесват кафяво са стабилни и на тях може да се разчита, но също така могат да бъдат много упорити и досадни. Кафявият интериор може да е скучен, така че е добре да използвате по-ярки цветове, които да разнообразят помещенията.

Бежово

Цветът на интериора говори за характера - 2
Ако изтънчеността и модерната естетика са привлекателни за вас, но бялото и кафявото са твърде резки за вашия вкус, бежовото е вашия цвят. То е топло и неутрално. Бежовото е идеално за тези, които търсят простотата на земните нюанси. Хората, които украсяват в бежово са с приятен характер и обичат да се наслаждават на спокойствието.

Източник: ehow.co.uk







Няма коментари


ключови думи
интериор, цветове в интериора, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg