фирми продукти
представяме
работа
 
Как да си направите красив коледен венец

Всички сме виждали по снимките на коледните (и не само) интериори един аксесоар, който веднага събужда в нас асоциацията за зима, снежна гора и аромат на борова гора. Този аксесоар е венецът от свежи борови или елхови клонки, който може да бъде украсен допълнително с шишарки, за да се създаде още по-силен ефект. Колкото и да Ви се струва трудно на пръв поглед, направата на коледен венец всъщност е доста лесна задача. Вижте как бързо, лесно и евтино можете да декорирате дома си с този свеж аксесоар.

коледна декорация за всеки дом


Необходими са Ви само:

* обикновена метална закачалка за дрехи – за основа на венеца
* борови или елхови клончета
* тънка метална тел (най-добре такава в зелен цвят) или специална цветарска тел
* по желание: шишарки, малки топки за елха, клончета, звънчета, панделка и прочее
* по желание: сребриста спрей - боя

коледна декорация за всеки дом


Инструкции:

1. Огънете (или по-точно изправете) металната закачалка, така че да получите кръг, който ще използвате като рамка за венеца. Кукичката на закачалката можете да използвате, за да окачвате готовия венец на желаното място – тя ще бъде скрита от клонките в задната му част.

коледна декорация за всеки дом

2. Започнете да поставяте върху металната основа клончетата от бор или елха, като ги захващате с телта. Вместо тел можете да използвате и здрав зелен конец, но трябва да захващате клончетата много здраво, за да не се разпадне венецът.

коледна декорация за всеки дом

3. Постепенно наслагвайте нови клончета, като ги застъпвате частично с тези, които вече сте захванали.

коледна декорация за всеки дом

4. Продължете, докато не покриете целия метален кръг – основа, за да завършите изцяло венеца. Ако желаете, на места можете да добавите още клончета, за да уеднаквите гъстотата.

коледна декорация за всеки дом

Докато изграждате венеца, можете да добавяте към него шишарки, звънчета, клончета и други допълнителни декорации, като ги залепите или захванете с телта. Когато венецът е готов, можете да напръскате боровите клончета със сребриста спрей – боя, за да създадете заскрежен ефект. Ако желаете, в горната част на венеца можете да прикрепите красива панделка.

коледна декорация за всеки дом   коледна декорация за всеки дом

Източник: ShowMeHow







22 декември 2009 17:21 | СТРАХОТНО Е!
От: ЕЛИ
БРАВО, МНОГО СВЕЖА ИДЕЯ! НЕ БИХ СЕ СЕТИЛА, ЧЕ ЕДНА ЗАКАЧАЛКА МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА ПОЛЕЗНА В СЛУЧАЯ! ИДЕЯТА Е ЧУДЕСНА!
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
Коледа, коледна декорация, празнични интериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg