фирми продукти
представяме
работа
 

Саморазливни подове

За контакти: Коникс Трейд

Фирма Коникс Трейд е един от националните лидери в производството на системи за саморазливни подове. Сред продуктите ни ще откриете богата гама от смеси и системи за саморазливни подове с бързо втвърдяване, голяма здравина и устойчивост на натоварване.

Bostik Roxol XPS e бързосъхнещ саморазливен под на циментова основа, който може да се използва за вътрешно и външно приложение. Този под е подходящ за стаи с всякакъв трафик, дори и за индустриални помещения с големи натоварвания. Тази система се използва за направа на крайни покрития с дебелина между 3 и 15 мм. Продуктът е лесен за употреба и се предлага готов за смесване. Максималната твърдост на материала е 28 дни след полагане.

Bostik Nivotech 105 е саморазливен и самонивелиращ под, който намира широко приложение в нивелирането и заглаждането на циментови замазки, бетонни плочи и всякакви други плочи и подове на твърда основа. Материалът има много добри саморазливни и самозаглаждащи свойства. Може да се нанася ръчно и механично чрез помпа. Bostik Nivotech 105 e пожароустойчив материал, подходящ за подово отопление.

Bostik Nivotech 110 е саморазливен и самонивелиращ се под и се прилага за нивелиране и заглаждане на всякакви видове циментови замазки. Материалът е червен на цвят и се предлага готов за смесване, което го прави много лесен за употреба. Намира широко приложение в подготовката на основи преди полагане на плочки, керамика, естествен камък, гранит, PVC подови покрития, мокети и т.н.

Fornivel е самонивелираща се смес, която е предназначена за нивелиращия и покривния слой на бетонните подове, тъй като при тях се изисква да бъдат изключително равни и да създават много добро сцепление с бетона в основата. Необходимо е Fornivel да се нанася върху стабилизирани основи и многократно увеличава дълготрайността на подовата настилка. Материалът не отделя прах и не е хлъзгав, втвърдява се бързо и има изключително висока степен на съвместимост с покритията Fortecoat.

Публикувано на: 20 август 2015
посещения: 9574
ключови думи
саморазливни подове, индустриални настилки, индустриални подове, подови покрития, строителна химия


Свързани продукти
   


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg