фирми продукти
представяме
работа
 

Покривни прозорци

За контакти: Велукс България ЕООД

Фирма Велукс вече повече от 70 години произвежда и доставя покривни прозорци с изключително високо качество. Продуктите и моделите на фирмата ви позволяват едновременно да се наслаждавате на голямо количество естествена светлина, чист въздух и прекрасна гледка, с което създават перфектна атмосфера и комфорт във вашия дом. Всички предложения от сериите "Стандарт" и "Стандарт Плюс" са оборудвани със специален филтър срещу прах и насекоми. Предлагаме предложения с горна и долна система за отваряне. Покривните прозорци на фирма Велукс могат да заемат специална позиция за лесно почистване. Те имат и вградена вентилационна система. Предложенията от серията "Стандарт Плюс" допълнително са оборудвани със специалната технология за изолация ThermoTechnology, която се отличава с великолепни изолационни свойства и осигурява максимален комфорт във вашия дом. Всички модели от сериите "Стандарт" и "Стандарт Плюс" допълнително могат да бъдат оборудвани и с електрическо управление.

Сред предложенията от серията покривни прозорци "Премиум" ще откриете иновативни решения, за които са използвани най-модерните технологии в областта на прозорците. Предлагаме покривни прозорци с двойна ос на отваряне, които се управляват чрез елегантна дръжка в долната част. Тези предложения осигуряват великолепна панорамна гледка в комбинация с подобрена енергийна ефективност и естествена вентилация.

За максимален комфорт във вашия дом, можете да се доверите на иновативната система Velux Integra. Тази система се състои от прозорци и щори, които можете да контролирате с дистанционно управление. Можете да използвате предварително настроени програми или да създадете свои собствени според нуждите си.

Ние предлагаме и много решения за специални случаи: серия "Cabrio", която превръща прозореца ви в балкон, покривна тераса, комбинация от скатен и вертикален прозорец, както и покривни прозорци със специална функция.

Публикувано на: 25 май 2016
посещения: 1784
ключови думи
покривни прозорци, прозорци за покриви, прозорец за покрив, капандура, капандури


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg