фирми продукти
представяме
работа
 

Осветителни тела

За контакти: Мебели Идеа

Богатият избор от функционални и естетични осветителни тела има една цел – да ви предостави максимално количество полезни опции за всяко помещение и да ви помогне да превърнете жилището в комфортен и уютен дом. Осветлението в дома и на работното място е от изключително важно значение. С правилно разположени и професионално подбрани осветителни тела можете да преобразите всяко помещение, да моделирате неговия изглед и да подобрите функционалността му. Същото важи и за откритите пространства, които се нуждаят от специализирано осветление.

За да постигнете максимално добър и полезен ефект с избора на осветително тяло, трябва да имате предвид следните няколко прости опорни точки: какъв е подходящият вид и цвят на светлината, какъв е правилният ъгъл, под който тя трябва да попада върху интериорната или екстериорната среда и, разбира се, какъв е най-подходящият дизайн на осветителното тяло, за да бъде то най-доброто естетическо допълнение към обзавеждането на вашия дом или офис.

За да определите от какъв тип светлина имате нужда, е най-добре да се съобразите с естествената светлина, която попада в съответното пространство. Ако мястото е тъмно и няма естествен източник на светлина, добър избор може да е луминисцентното осветление.

На пазара има богат избор от халогенно, луминисцентно, флуоресцентно, LED осветление, както и редица други варианти за източници на светлина. Всеки от тях има своите предимства при различни условия. Помислете как ще се отрази цветът на светлината на дизайна на вашето помещение и дизайнерските решения в него.

Изберете подходящ размер осветителни тела – ако помещението е голямо, изберете големи лампи или акцентирайте пространството с комбинация от няколко по-малки. Ако имате ниски тавани или малка стая – осветете ъглите с внимателно подбрано насочено осветление, за да създадете усещане за по-голямо пространство.

Мебели ИДЕА предлага полилеи, разнообразие от модели осветителни тела и LED осветление.

Публикувано на: 26 август 2015
посещения: 7088
ключови думи
осветителни тела, осветление, полилеи, LED осветление, лампи


Продукти от същата фирма


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg