фирми продукти
представяме
работа
 
9 великолепни идеи за бялата всекидневна

Бялото без съмнение е цвят, който намира широко приложение в съвременния интериорен дизайн. Неговата употреба за стените прави помещенията да изглеждат по-просторни, по-светли и по-свежи, а и няма да ви се наложи да тествате един куп мостри, докато изберете най-подходящия нюанс. Обзавеждането и декорирането на всекидневна в бяло обаче невинаги е лесна задача. Прекомерната му употреба в интериора може напълно да го лиши от силното му въздействие. Умелото използване на белия цвят в дизайна обаче може да ви помогне да реализирате невероятно стилни и модерни интериори.

1. Добавете зеленина

9 великолепни идеи за бялата всекидневна

Добавяйки зеленина в бялата всекидневна ще й придадете ненадминат уют и комфорт. Стайните растения ще подчертаят безупречния неутрален фон и ще внесат свежест и естетика в интериора.

2. Скандинавски дизайн

9 великолепни идеи за бялата всекидневна

Белият цвят е ключова характеристика в скандинавския дизайн. Този интериорен стил ясно отчита способността на бялото да внесе в интериора усещане за простор и да подчертае определени специфики. В съчетание с елементи в черно, сиво и светли дървесни текстури, бялата всекидневна придобива изключителен стил и модерен дизайн.

3. Ламперия в бяло

9 великолепни идеи за бялата всекидневна

В много случаи белите стени могат да изглеждат до известна степен еднообразно и семпло. Ако искате да разчупите малко обстановката, но дизайнът да остане максимално изчистен и елегантен, ламперията в бяло е отличен избор. Поставяйки панелите хоризонтално можете визуално да разширите помещението, а с тъмните фуги ще създадете разнообразие и комфортна, уютна обстановка.

4. Ясни, отчетливи силуети

9 великолепни идеи за бялата всекидневна

Запазете свежото и елегантно излъчване на белите стени, като добавите един или най-много два цвята, които да се открояват. Медната дървесна повърхност и акцентите в ярко жълто и синьо изглеждат много стилно на фона на белите стени.

5. Разнообразете с елементи с неочаквани пропорции

9 великолепни идеи за бялата всекидневна

Не позволявайте изцяло бялата всекидневна да изглежда еднообразно. За целта можете да добавите в интериора неочаквани акценти. Така например една голяма подова лампа може да се превърне във фантастична фокусна точка.

6. Придайте индивидуалност

9 великолепни идеи за бялата всекидневна

Всекидневната, изградена предимно в бяло, ви позволява да добавите елементи и акценти във всякакъв стил. По този начин без усилие можете да подредите на рафтовете любимите си декоративни предмети, снимки и картини.

7. Внесете очарованието на рустикалния интериорен стил

9 великолепни идеи за бялата всекидневна

Елементите в рустикален стил, като различни необработени дървесни повърхности, тухли и груби тъкани, правят белия интериор изключително уютен и комфортен.

8. Придайте дълбочина и текстура

9 великолепни идеи за бялата всекидневна

Създайте интериор в бяло с подчертана индивидуалност като придадете на стените текстура. Чрез нея дизайнът няма да бъде нито твърде плосък и безличен, нито ще е прекалено ярък и крещящ.

9. Сполучливият дизайн е в детайлите

9 великолепни идеи за бялата всекидневна

Удивителен е интериорът на тази всекидневна в бяло. В него ясно се вижда, че разнообразието от форми и елементи създава страхотни и фини акценти, които ефектно обогатяват пространството.

Източник: houzz.com







Няма коментари


ключови думи
всекидневна, интериорен дизайн, идеи за интериора

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg